فرنگیس_زن_حشمت مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 646 عنوان بچه هااا ب کمکتون احتیاج دارم بیاین تروخدا😭💔 170 بازدید | 12 پست برای اینکه کم اشتها بشم چه قرصی خوبه؟ دو هفتس خیییلی میخورم وزنم اضافه شدع 😐💔جالب ش اینه هر چی میخورم سیر نمیشم😂بعد عوارض ندارن این قرصا؟ ۱۶ سالمه ولی چاقم۱۰ کیلو اضافه دارملطفا اگه کسی ازین قرصا مصرف کرده بگه بم مرصی قشنگا💕😘 1401/05/19 | 17:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاردرختی عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 7407 قرص و نمیدونم شرمنده ولی اب کرفس بخور هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا
mahym عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 2752 ترسیدم فک کردم چی شده حالا😐😂 به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊 بچه ها نخندینا!:)🖤🎤 بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊 بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊 نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊 فاقد اعصاب!!!!! این کابری دست چند نفره!
کراشتووون عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 1321 درباره قرص چیزی نمیدونم ولی خب برو باشگاه وقتیم که گشنت میشه خودتو با میوه سیر کن 😐🦊
فرنگیس_زن_حشمت مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 646 قرص و نمیدونم شرمنده ولی اب کرفس بخور نععععبد مزس
فرنگیس_زن_حشمت مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 646 درباره قرص چیزی نمیدونم ولی خب برو باشگاه وقتیم که گشنت میشه خودتو با میوه سیر کن 😐🦊 تو یخچال فقط گوجه پیدا میشه😐💔😂دیشب همشو خوردم
بهاردرختی عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 7407 نعععع بد مزس ولی خوبه هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا
lili_gogoliii عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 405 میوه ام زیاد بخوری معدت گشاد میشهسمت قرص ب هیچ عنوان نروسرکه سیب بخورورزش کن اصن چرا قرص؟
فرنگیس_زن_حشمت مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 646 میوه ام زیاد بخوری معدت گشاد میشه سمت قرص ب هیچ عنوان نرو سرکه سیب بخور ورزش کن اصن چرا قرص؟ ورزش میخام برم بدنسازیمیگن اگه ول کنی بازم اضافه وزن میاریولی خو وقتی ورزش کنم باز بخورم مگه لاغر میشم؟اشتهام کور نمیشه لامصب
lili_gogoliii عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 405 ورزش میخام برم بدنسازی میگن اگه ول کنی بازم اضافه وزن میاری ولی خو وقتی ورزش کنم باز بخورم مگه لاغ ... من از مربیم پرسیدم میگفت لاغر کردن بیشتر با کم خوردنه.ولی ورزشم خیلی تاثیرداره حداقل کمک میکنه ثابت بمونی یا اندامت خوب شهبدنسازیم پیشنهاد میکنم فعلا نرو چون اول باید چربی بسوزونی لاغر شی بعد بری
فرنگیس_زن_حشمت مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 646 من از مربیم پرسیدم میگفت لاغر کردن بیشتر با کم خوردنه.ولی ورزشم خیلی تاثیرداره حداقل کمک میکنه ثابت ... نمیشه برم بدنسازی اونجا اول چربی سوزی کار کنم بعد عضله ؟آخه من به این امید میخاستم برم ک اول لاغر کنم بعدششش
lili_gogoliii عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 405 نمیشه برم بدنسازی اونجا اول چربی سوزی کار کنم بعد عضله ؟ آخه من به این امید میخاستم برم ک اول لاغر ... نمیدونم والاببین پیلاتس خیلی خوبه،ایروبیکم مربیت خوب باشه عالیه،خیلی ورزشا هست واسه لاغر کردنلاغر که کردی برو بدن سازی واسه سفت کاری