سلام دوستان من ۴۵ روزه دخترمو با سزارین ب دنیا اوردم و از ۳۰ روزگیش ۳ بار رابطه داشتم که شوهرم ارضا شد ولی ببخشید آب منی و نریخت ولی من نمیدونم چرا ترس افتاده ب جونم ک نکنه باردار شدم.خیلی استرس دارم جرات بی بی چک خریدن وام ندارم .بنظرتون میشه با پیشاب باردار شده باشم
خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم...... برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایی چرا جلوگیری نمیکنید رو چه حسابی اینقد اعتماد میکنید که باردار نشید
یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید میشنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!
سلام. مبارکه. قدم نو رسیده. گلدختر دار شدی خدا برات حفظش کنه و نامدار باشهر. نه عزیز فکرشم نک ...
فدات بشم من با حرفای قشنگت
نمیدونی چقد بدنم ضعیف شد بخاطر همین کوچولو منم چون قبلا طبیعی جلوگیری میکردم گفتم شاید ایرادی نداره اما چندروزه تو سایت ها میگن بعد زایمان سریع باردار میشی ترسیدم
خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم...... برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲