2777
2789
عنوان

اگر بفهمین

590 بازدید | 46 پست

شوهرتون یواشکی پول با مادرش داده 

من کلی کادو خریدم دست پر رفتیم بازم برگشتنی پول کنده 

اعصابم بهم ریخته از پنهان کاری 

زنگ زدم شوهرم گفتم چرا پنهان کاری میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂دیگه بعد از ۱۷سال عادت کردم  ی مبلغی رو باهم میدیم اون مبلغ یواشکی کماکان ب قوت خودش باق ...

نمیتونم  تحمل کنم 

والا داداشای ما یه لیوان آب هم نمیخورن بدون اجازه زناشون

اشتباه کردی، باید صبر میکردی میومد خونه، خستگی در می‌کرد، شب موقع خواب که تو تخت دراز می‌کشید و هر دو آرم هستین، میگفتی مامان پول لازم داشت، فهمیدم بهش دادی، نیاز نبود قایم کنی، بیا به هم همه چیز و بگیم... 

برای همیشه حلش میکردی، اینطوری فهمید تیزی و میفهمی، بیشتر مراقب پنهان کاریش لو نره

اشتباه کردی، باید صبر میکردی میومد خونه، خستگی در می‌کرد، شب موقع خواب که تو تخت دراز می‌کشید و هر د ...

حالا شب بیاد چیکار کنم هر چه رشته کردم پنبه شد 

مامانش میشه ادم خوبه 

بابا خوب من براشون کادو خریدم کلی وسایل هم تیکه تیکه خریدم 

یعنی بهم میریزم

نمیدونم خونوادە شوهریت چجورین مال من ادای مظلوما رو درمیارن ولی خیلی بی شخصیتن سردی و بی حرمتیشون حد و اندازە ندارە همین چند وقت پیش عید قربان رفتیم خونشون اینجا رسمە پسرا صبح روز عید میرن خونە پدریشون مان رفتیم اونجا غذای دختراشو پختە بود واسە ما غذا نذاشتە بود مادرش میگم این کارش بی حرمتیە ب ما اما شوهرە نفهمه نمیفهمه هنوزم میگە مادرم گناه دارە ادم بی عاری نیستم ولی یکی سبک نگام کنه دوست ندارم ببینمش فاصله میگیرم ازش اینام انگار من ادم فضاییم ی جورین وقتی ی جا می بینمشون 

خب چه اشکالی داره به مادرش گاهی وقتها کمک مالی کنه؟

بنده خدا مادرشه چندین سال زحمت بزرک کردن وتربیتش رو کشیده 

دعای خیر مادرش واسه زندگیتون خوب هست

سعی کن با شوهرت طوری رفتارکنی احساس راحتی ورفقات  کنه . ((حتما اینقدر غرولند باهاش میکنی .که مجبور میشه پنهانی به مادر پول بده))

خواهشن باهمسرت علاوه بر روابط زن وشوهری باید مث دوتا دوست ورفیق صمیمی باشید تا طرفین بتوانند حرف وکارهای خودشون راحت به یک دیگر بگویند.

البته شماروهم درک میکنم میخواید پس انداز کنید برای اینده ومشکلات روزمره زندگی