2777
2789

تاپیک قبلی هم نوشتم

پرستاری دانشگاه تهران قبول میشم برم؟

کسی میدونه حقوق پرستار تهران چقدره؟

_و جوان هایی که پیر شدن قلب هایشان را به چشم دیدند.

باید حوصله داشته باشی وگرنه از این پرستارای بداخلاق میشی.

حوصله که دارم مطمئنم پرستار خوش اخلاق هم میشم🥺😂

فقط شما جواب سوالایی که نوشتم رو نمیدونید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دانشگاه تهران خونده .رتبه ات چنده

میشه یه لطفی کنی یه آیدی یا شماره ای ازشون بهم بدی من سوالامو بپرسم ازشون؟ خواهش میکنم لطفا🥺🥺

من ۴۹۰۰ منطقه ۲شدم

میشه یه لطفی کنی یه آیدی یا شماره ای ازشون بهم بدی من سوالامو بپرسم ازشون؟ خواهش میکنم لطفا🥺🥺 من ...

از من بپرس بهت میگم اون بچه هم داره شلوغه سرش ت اورژانس کار میکنه 

از من بپرس بهت میگم اون بچه هم داره شلوغه سرش ت اورژانس کار میکنه 

فداتشم الهی ❤️❤️

یه بیمارستان فقط کار میکنه؟ 

درماه چندتا کشیک داره ؟( بدون اضافه کار)

هر کشیک چند ساعته؟

حقوق دقیقشون ۱۲ تومنه یا کمتر؟

نسبت به اینکه میگن خیلیییی کار سختیه واقعا هست یا اغراق میکنن؟

و اینکه محیط دانشکده پرستاری دانشگاه تهران چطوره؟ خوابگاه دارن؟ چون من از شهرستان هستم

فداتشم الهی ❤️❤️ یه بیمارستان فقط کار میکنه؟  درماه چندتا کشیک داره ؟( بدون اضافه کار) هر کش ...

بله ی بیمارستان. ساعت کاریشو دقیق نمیدونم راستش .بله سخته شیفت شب میدن باید وایسی. محیط دانشگاه تهران خیلی عالیه خوابگاهم داشت خواهر من ورودی ۸۹ بود منم چند بار رفتم دانشگاشون خیلی همه خوب و مهربون بودن استاداشم عالی بودن ..

بله ی بیمارستان. ساعت کاریشو دقیق نمیدونم راستش .بله سخته شیفت شب میدن باید وایسی. محیط دانشگاه تهرا ...

مرسی عزیزدلم خدا خیرت بده

لطف کردی 🥺❤️❤️