2777
2789
عنوان

کسی راهکار برای تپش قلب داره ؟

165 بازدید | 13 پست

یک شنبه وقت دکتر دارم 

حالم خوب نیس ... استرس بیش از اندازه دارم ...

تنگی نفس ... 

از عوارض ی قرصه ...

کسی میدونه چ جوری فعلا حالمو خوب کنم ؟ 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمن گفت یه پروپرانول صبح دوازده ساعت بعدش یکی دیگه دوتا دکتر رفتم‌منم همینجورم منتهی عصبی میشم ان شالله بمیرم راحتم دیگه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
بمن گفت یه پروپرانول صبح دوازده ساعت بعدش یکی دیگه دوتا دکتر رفتم‌منم همینجورم منتهی عصبی میشم ان شا ...

خدا نکنه عزیزدلم 

هیچی ارزش هرز رفتن اعصابتو نداره 

شاد باش و مشکلاتت رو ب خداوند بسپار 

باور کن مشکلات زیادی دارم 

ولی از وقتی این قرص کوفتی رو مصرف کروم ب شدت حال روحیمو خراب کرده 

اصلا احساس میکنم سیاه ترین روزامه 😐😐😐

گل گاو زبون و گلاب خیلی خوبه پرانول ۱۰ شبی ۱ عدد دوش اب سرد موزیک ملایم

پراپرانول رو دوستان دیگه هم گفتن 

قبلا مصرف کردم نمیدونم چرا واقعا ب عقل خودم نرسید 

ممنون گل من ... تندریت باشی هم خودت هم عزیزان دلت

خدا نکنه عزیزدلم  هیچی ارزش هرز رفتن اعصابتو نداره  شاد باش و مشکلاتت رو ب خداوند بسپار& ...

اخه عزیزم من دوسش دارم دارم میمیرم براش بهش محبت میکنم ازم دور میشه منو مریض کرد بنظرت حق الناس نبود

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
اخه عزیزم من دوسش دارم دارم میمیرم براش بهش محبت میکنم ازم دور میشه منو مریض کرد بنظرت حق الناس نبود

وقتی بیش از اندازه ب کسی محبت کنی ... جز رنج چیزی نصیبت نمیشه 

رهاش کن تا بهت برگرده 😊