2777
2789

تو رو خدا دعوام نکنید.....دارم از ناراحتی میمیرم دو تا دختر دارم یکیش کوچیکه ...دست تنها هم هستم کسی میدونه اینکه یکی از مهره هام درد میکنه نشونه دیسکه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا مگه سابقه ی کمردردداری ؟ اگ اشتباه بلند کرده باشی کمر درد میگیری کمر باید صاف باش وسیله بلند میکنی 

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔
ن بابا مگه سابقه ی کمردردداری ؟ اگ اشتباه بلند کرده باشی کمر درد میگیری کمر باید صاف باش وسیله بلند ...

نه سابقه خاصی نداشتم...فقط دختر دوم رو که باردار بودم ماه های آخر انگاری استخوان دنباچه ام درد میکرد که روی بالشتک هایی که حلقه ای هستن میشستم خوب بودم بعد از زایمانم هم خود به خود خوب شدم

الان به نظرتون دیسکم زده بیرون😭😭😭😭

فکر نمیکنم درد دیسک زیاد میش، یه دکتر برو خیالت راحت میشه

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔
ممنون میرم دکتر خیلی استرس گرفتم آخه یکی از اقوام دو ماه پیش عمل کرد خیلی اذیت شد

ان شاءالله ک چیزی نیس یه مدت وسیله سنگین بلند نکن میدونم نمیشه آدم مجبور میشه یه وقتهایی ، ولی بیشتر مراقب باش