2777
2789
عنوان

کسی بوده پسرش یا بچه های اطرافشو تو 7 یا 8 سالگی ختنه کرده باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 16990 بازدید | 211 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیلیم بهد خودشم تعریف میکنه میگه انقد ترسیدم و درد داشته بعد ادرارم نمیگرده کلی عفونت کرد و زجر کش ...

اوو ه خوبه خجالت نمیکشه تعریف هم میکنه

چند سالش بوده

آخی یعنی هنوز خوب نشده چیزی تنش هست این که لخته

نمیزاره کسی بره تو دامن پوشیده بود

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

من خودم اعتقادی به ختنه ندارم اما خب چون تواین مملکتم  انجام دادم که بچم فردا روز اذیت نشه

فوایدش به لحاظ علمی هم اثبات شده هست استادمون برامون میگفت.

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
نه عزیزم پسر خواهر شوهرم هست

مسکن بهش بدن چون عاقله متوجه میشه چی شده بیشتر بی تابی میکنه نوزاد چیزی نمیفهمه که

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
دیر یعنی چند سالگی  بعد بچه اذیت هم میشه یا چون ختنه سوران گرفتن خوشاله

بعد دوسالگی نمیفهمن که خرن 

حالا سوای اذیت بچه من خوشم نمیاد اینجکر باشه باید برای دخترمم جشن پریود بگیرم

نمیزاره کسی بره تو دامن پوشیده بود

زنگ زدم به منشی دکتره میگه طبیعی هست 

ولی دو ساعت گریه

میگه جیش که بکنه خوب میشه

ولی هر چی بهش میگم جیش نمیکنه حتی خواهر شوهرم روی رون پاش آب هم ریخت ولی جیش نکرد

نه عزیزم پسر خواهر شوهرم هست

بیحسیش رفته دردش بیشتره هم ترسیده هم خجالت میکشه . هم ۱۰۰درصد دستشوییش گرفته تو خودش نگه داشته میترسه . بهشون بگو به وقت دعواش نکنن یه وقت اذیتش نکنن خیلی گناه داره 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

وای خدای من مگه‌مسشه اخه اینقد بیخیال باشه ادم

هستن دیگه حالا اگه بهت از زندگی و عاداتاشون بگم میگی اینا کین 

خود جاریم می‌گه ،ظهر ۱۲ بیدار میشن خونوادکیا هم شوعر هم بچه هم زنه ،صبحانه یک شبرینی یا کیک میخورن 

تازه شوعر یک میره سرکار ،کارش بازاریه ،۳ناهار میخورن،۵که دوباره شوهره میره سرمار ،جاریم و بوش می ن بیرون مهمونی بازار خیابان گردی تا شب ساعت ۱۰ ،۱۰ باز خیابونارو با ماشین میگردن تا ۱۲ شب ،۱۲ شب شام میخورن ،۴تا ۵صبح هم می‌خوابن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا