2777
2789
عنوان

کسی بوده پسرش یا بچه های اطرافشو تو 7 یا 8 سالگی ختنه کرده باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 16991 بازدید | 211 پست
این آخه از وقتی اومدیم 2 ساعتی میشه دراز کشیده چیزی هم پاش نیست ولی فقط داره گریه میکنه کی گریه هاش ...

حق داره بیچاره،تو این گرما بردن ختنه اش کردن .

بهش داروها و پمادهایی که دکتر داده را بزنید یکم آروم بشه طفلکی،استامینوفن هم اگر دکتر داده بهش بدید.تا یک هفته همینه.

حلقه ای ختنه شده؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آخه از وقتی اومدیم 2 ساعتی میشه دراز کشیده چیزی هم پاش نیست ولی فقط داره گریه میکنه کی گریه هاش ...

الهی ترسیده . برادرته؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

خب نکنه.مگه مجبوره

مگه میشه؟! بلاخره بایدختنه کنه

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍
فامیلای ما بخاطر جشن دیر ختنه میکنن که ختنه سوران بگیرن اما من متنفرم ازاین چیزار چهل روزگیش ختنه کر ...

دیر یعنی چند سالگی 

بعد بچه اذیت هم میشه یا چون ختنه سوران گرفتن خوشاله

چرااینکارو میکنن

چون بی مسولیت ان

اصل

ا از زندگی فقط فکر امروزشونن ،مثلا اینکه تو آینده ممکنه فلان بشه نیستن ،فقط بخورن ،بپوشن بگردن بقیه چیزا مهم نیس

جاریم ساعت ۱۲ ظهر بیدار میشه ،فکرشو بکن روز عاشور ۶صبح بیدار میشه چیتان پیتان میکنه میره توی یک روستایی تنهایی با ماشین شوهرش ،دسته عزاداری ببینن و استوری میکنه زندگیشون عجیبه 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
شما دیدن خیلی سخت بوده یه ریز داره گریه میکنه معلوم نیست درد داره یا نه

چون اثر داروی بی حسی رفته درد داره .دکتر دارو نداد ؟؟؟همون داروها رو بهش بدین 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من خودم اعتقادی به ختنه ندارم اما خب چون تواین مملکتم  انجام دادم که بچم فردا روز اذیت نشه

بی ختنه زشته 

تز لحاظ پزشکی هم مورد داره ،تند تند عفونت میکنن ،اونحاشونم خیلی بیریخت میشه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

شاید باورت نشه ولی یکی از دوستای ،دوست داداشم ،چند سال پیش ختنه ش کردن 

اونم یکی دوماه قبل از عروسیش

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....