2777
2789
عنوان

چطوری سقط کنم؟

447 بازدید | 26 پست

رشد جنین تو هفته پنج متوقف شده الان هفته هفتم🥺😭😭😭چیکار کنممممم، ای خداااا چقدر امیدوار بودم، بسختی باردار شده بودم اینقدر گریه کردم دیگه تحمل درد ندارممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه راست میگی که الان باید بدونی چون دکتر خودش بهت میگه اگه هم داری زیرآبی میری که راهو نشون بدیم حرفی ندارم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
اگه راست میگی که الان باید بدونی چون دکتر خودش بهت میگه اگه هم داری زیرآبی میری که راهو نشون بدیم حر ...

نه گلم فکر نکنم تاپیکای قبلشو نگاه کن دنبال تعیین جنسیت بوده طفلی

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

جنینهایی که توی هفته اول شکل نمیگیرن،خودبه سقط میشن

خواهر شوهر من ۷ هفته بود دکتر بهش گفته بود پایان بارداری و خودش سقط شده بود چون جنین شکل نگرفته بود،فقط بعدش بهش کاچی میدادن میخورد تا شکمش تمیز بشه

اول خدا           اخر خدا

چرا جنین مرده رو توی شکمت نگه داشتی عفونت میگیری سریع برو دکتر خودش میگه چکار کنی

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
اگه راست میگی که الان باید بدونی چون دکتر خودش بهت میگه اگه هم داری زیرآبی میری که راهو نشون بدیم حر ...

واقعا متاسفم برات، امیدوارم خدا به سر دشمنمم نیاره، تازه دیشب فهمیدم از سونو ولی اینقدر ناراحتم اصلا توان اینکه دکتر برم ندارم، خانوادمم پیشم نیستن