2777
2789
عنوان

ابجیا بیاین کمک😿

89 بازدید | 12 پست

امروز استخر بودم گوش گیر داشتم ولی بازم تو گوشم اب رفته خیلی حس بدیه کلافه شدم نصف صورتم انگار گرفتس

میترسم چیزی بریزم توی گوشم مثلا روغن و اینا

لی لی و روش خوابیدم و سشوارم گرفتم خوب نشد💔🤦‍♀️

دکترم نمیبرنم🥲

چه کنم🥲

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه

اره متاسفانه🥲دعا کن خوب شممم 😅🤦‍♀️❤

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

چیزی نریزیا

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بخواب سمت گوشی که آب داخلشه تخلیه میشه

خوابیدم ۶ ۷ ساعت خوب نشد هعی شانس منه عادتم شدم درد دلم دارم با کمر درد

چیزی نریزیا

ن گفتن بریز روغن میترسم ولی خب چیکار کنم 😩

طرف ما اگه آب بره تو گوشمون سرمون کج میکنم رو شانه ی 

طرف دگوشی که آب رفته تو بعد یه پایی میپریم

آبش میزنه بیرون

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ن گفتن بریز روغن میترسم ولی خب چیکار کنم 😩

محض رضا خدا نکن اخر سر میشه عفونت و چرک تو گوشت

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

پاشو سر پا رو یه پا وایس بعد به سمت اون گوشی ک اب داخلش سرت خم کن و لی لی بپر با گردن کج   تا اب در بیاد

لطفا برام دعا کنید خدا حاجتمو بده چند ساله منتظرم اگر تونستی یک صلوات بفرست شاید نفست حق بود و حاجتم روا شدالتماس  دعا