2777
2789
عنوان

به نظرتون کی مقصره

149 بازدید | 17 پست

بابام ۵ ساله با ازدواجم مخالف بود نمی زاشت نامزدم بیاد خونمون خلاصه بعد ۵ سال با یک عالمه دادوبیداد من آنها آمدند وقرار عقد گذاشتن شد عقد در شهر اونها اونم میرفت هی برنج میخرید زعفران و....تا اینکه بابام وبرادرم مشورت کردند گفتند بعد یکماه باشه در شهر خودمان بهش گفتم .با بابام کلی دعوا کردم که از اول میگفتی نه الان .به اون گفتم ولش کن یک عقد در تهران میگیریم یکی در مشهد .یکدفعه گفت من خسته شدم نمیخوام خدافظ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عصبانی شده یه چیزی گفته

کلی دادوبیداد کرد منم نشونمو پس دادم اتباع بود شناسنامه نداشت حتی دنبال پروانه ازدواج نرفته بود میخواست در مشهد صیغه کنه بعد اره دنبال پروانه.گفتم این کار تو هم زشت تر از زشت بود 

همون خوب منم پاش مونده بودم تازه بابامو داغون کردم سرش این دادوبیداد کرد رفت

اگر همینجوری گفته و منظور نداشته ک هیچی 

ولی اگر اینطور نیست یذره تعمل کن که برای کی داری میجنگی

همون خوب منم پاش مونده بودم تازه بابامو داغون کردم سرش این دادوبیداد کرد رفت

پس دیگه کلن قیدشو بزن حتی اگه اومد دیگه قبولش نکن از کجا معلوم بود صیغه ات می‌کرد و بعد کارشو می‌کرد و ولت می‌کرد و میرفت

کلی دادوبیداد کرد منم نشونمو پس دادم اتباع بود شناسنامه نداشت حتی دنبال پروانه ازدواج نرفته بود میخو ...

پروانه ازدواج چیه؟؟

خوب عزیزم خودت به خودت یه نگا بنداز ببین تصمیمت درست بوده یا نه؟

پدرت هم تا حدودی حق داشته

خب فقط بحث شما نیس  بحث خونوادتم هس سنجیده دیده نمیتونه باهاشون کنار بیاد

اتباه بود شناسنامه نداشت گفته بود مشهد عقد کنیم منظورش صیغه بود نه عقد محضری من گفتم چرا دنبال پروانه ازدواج وعقد محضری نرفتی یعنی چی بیاییم مشهد صیغه کنیم خوب شد نرفتیم