2777
2789

شورهرم با دوسته ابجیش دست داد امشب پدر شوهرم بهش گفت مث ابجیته دست بده دیگه اینم دستشو برد.انگار من با شوهره اون دست میدم.

الانم همتون گفتین با زبون بهش بگو گفتمم بهم کلی فوش داد بهش گفتم تو دوست داری من با شوهرش دست بدم گف برو دست بده تو مغزت کثیفه اون مث خاهره واسم کلی فوشمم داد دلمو شکوند پاشد رف حیاط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آروم گفتی یا با جنگ البته من تو تاپیک قبلت نبودم☹

اروم بهش گفتم بیا بشین پیشم اومد بهش گفتم چرا با اون زنه دست دادی اولش گف خاهرمه بعدش شرو کرد فوشکاری

اروم بهش گفتم بیا بشین پیشم اومد بهش گفتم چرا با اون زنه دست دادی اولش گف خاهرمه بعدش شرو کرد فوشکار ...

همیشه میبینینش؟ اگ ن عیب نداره بگذر ازش. چون پدرشوهرت اول گفت بعد اون دست داد

اره همیشه با خاهر شوهرمه. یعنی چی ادم یبار میده ک دستش یاد میگیره

ایندفعه آروم بهش بگو من روت حساسم دلم نمیخواد کسی دستش بهت بخوره اصلا. تو مال منی به اون خانم دست نده درسته مثل خواهرت اما بازم نامحرمه. نیست؟ درسته من ب نامحرم دست بدم؟

ببین عزیزم شوهر تو با نیت بدی اینکارو نکرده برا همین هم فک نمیکرد ناراحت شی. گمون نکنم بازم تکرارش کنه. و وقتی گفتی منم ب شوهر اون دست بدم تصور کرد و عصبی شد

ایندفعه آروم بهش بگو من روت حساسم دلم نمیخواد کسی دستش بهت بخوره اصلا. تو مال منی به اون خانم دست ند ...

نه عصبی نشد گف اگه من بدونم کسی تو اون جمع مغزش خرابه هیچ نمیزارمت اونجا بری بعدشم با زبون گفتم حالا کلی فوش داد دلمو بدتر شکوند ب خانوادم توهین کرد ولی یه کلمه نگف دیگه تکرار نمیشه واقعن حالمو بد کرده این کارش