2777
2789
عنوان

دعای زبان بند

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 42 پست
كو والا اثر منفي انقدا هستن من ميشناسم با دعا همه كاراشونو پيش بردن انقدرم خوشبختن ك نگو

نه ولی تو نرو اینده رو خبر نداری که چی پیش میاد براشون اگه واقعا چیزی ب صلاحت نیس ب زور دنبالش نباش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چوبی نداره که بخواد صدا داشته باشه😣 اگه داشت ما سالهاست داریم آه می‌کشیم کو کجاس😣😔

نگو اینجوری گناهه مصیبت و غم تو از حضرت زینب که بیشتر نیست وقتی پیکر بی سر امام حسین رو برای حضرت زینب اوردن حضرت زینب فقط گفت خدایا این قربانی رو از ما بپزیر 

ببین اونا چه انسان های با ایمانی بودن بزرگ تریم و سخت تریم بلا های دنیا هم سرشون اومد ولی باز خدارو شکر کردن هر روز بیشتر از دیروز

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
واقعا تو اعتقاد داری؟ من هرچقدر رفتم هیچ تاثیر ندیدم😑

منم نداشتم ولي وقتي ديدم دارم نابود ميشم فهميدم چي شدهههه....خدا خيرش بده يه سيد با ايمان و با خدا كمكم كردهميشه دعاش ميكنم

[QUOTE=248054614]دعا نگیر اثر منفی میزازه تو زندگیت [/QUOTE دنیال دعای شیطانی خدای نکرده که نیستم 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

بچه ها تو رو خدا گزارش بزنید 

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
چه گناهی

برو تحقیق کن که به سراغ جادو و دعا و فالگیر رفتن چقدرررررررر گناهه

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....