2777
2789
عنوان

چی کار کنم

64 بازدید | 5 پست

فرض کنید ۲ تا بچه دارید یکی امسال تیزهوشان داده یکی امسال کنکور داده بعد تیزهوشان قبول بشه کنکور پرستاری ازاد بیاره بعد شوهر به زنش بگه تو خراب کردی بچه ها رو هر دو تا بچه هم دختر پدر شوهر اول ازدواج بگه تو از این زنی که گرفتی پشیمون میشی چون سواد نداره بعد پدر بچه بیاد همه جا رتبه و درصد هاشو جلو همه بگه خب آدم ناراحت میشه الان بابام با مامانم لج کرده هر روز درگیری طلاق هم نمیشه گرفت ۲ تا بچه رو کجا ول کنی بری ۲۰ سال زندگی کردی بعد بابام به مامانم قدش میده یاغی شده همش سرش تو گوشیشه همه جا ابرو ادمو میبره آدم خجالت میکشه از صحبت کردنش  مثلا خودشو رده بالا داره مهندسی داره 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

من كه بودم با تجربه الانم ناراحت نميشم ، شايد با نگاه يا چيزي بهش يفهمونم ولي دهن به دهن نميشم و راه خودم را ميرم . سبك خودت را زندگي كن. سعي كن تو موقعيتي كه هستي بهترينِ خودت باشي🌷

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز با خواهرم رفتیم خونه معلم کلاس شیمش دسته گل بردیم تشکر کنیم بعد روز نتایج ازمون سایت بالا نمیاورد صبح ساعت ۱۰ بالا اورد مامانم یه یه ساعت بعدش زمگ معلم کلاس ششم که قبول شده دستتون درد نکنه خلاصه ممنون از زحماتتون بعد معلمه میگه من ترسیدم گفتم این شاگردمم که قبول نشد بعد بابام هی میگه من به خانومم گفتم زنگ بزن اطلاع بده خانومم  عصر زنگ مامانم میگه من صبح زنگ زده باز بابام هی تکرار میکنه نه عصر بود همه دعوا درگیری فوش

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

منم تا دو کلمه حرف میزنم مامانم میگه دخالت نکن مامانم همیشه سکوت میکنه ولی بابام نه

الان خواهرم یه گوشه کنکوریه داره میزنه تو سر خودش گریه میکنه مامانم اون گوشته حال  زیر پتو خواهر ته تغاریه کوچیکه اصن کلا افسرده شده با اینا تو این خونه من هر چن وقت یه بار از تبریز میام همش میخوام یکاری کنم  این بهتر شه نمیشه تو خونه کز میکنه یه گوشه یا همش تو اتاق در بسته