2777
2789

من خودم با داداشم چنان دعوا میکردیم به قصد کشت 

یعنی مث اهنربا میچسبیدیم به هم و کل خونه رو قل میخوردیم و تو همون حال همو میزدیم😂

بعد داداش دومی ام مثلا میومد مارو جدا کنه طرف منو میگرف اون داداشم باهاش دعوا میکرد بعد منم دعوا میکردم میگفتم چیکار داری دخالت میکنی تو دعوا ما و یه مثلث کتک کاری شکل میگرف الکی الکی  😂

ولی الان جونمون برا هم در میره در صورتی که قبلا همش دعوا😂

غریبه ی آشنا...چه ترکیب غمگینی...

منو داداش بزرگم اینقداز هم متتفر بودیم که چند سال حتی باهم حرفم نمیزدیم....دعوامون که میشد داداشم منو تا سرحد مرگ میزد و منم بدترین و تلخترین حرفایی که بلد بودمو میزدم....راه حلش شوهر کردن من بود😔همیشه خانوادم طرف اونو میگرفتن الان میپرسم چرا میگن اخه پسر بود ترسیدیم بره معتاد شه....بعدکه من شوهر کردم همشون فهمیدن چقد بهم بد کردنو هر روز حلالیت میطلبن

منم با داداش کوچیکم همینکارو میکردیم. اینقدر دعوا میکردیم ک دیگ کسی اهمیت نمیداد یبار از تو خونه تادر حیاط باهم قل خوردیم. اوایل من زورم بیستر بود بعدها اون زورش بیشتر شد ولی دلش نمیومد منو بزنه .وقتی حوصلمون سر میرفت کل کل میکرد تا دعوامون بشه. یادش بخیر الانم واقعا جونمو براش میدم

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو داداش بزرگم اینقداز هم متتفر بودیم که چند سال حتی باهم حرفم نمیزدیم....دعوامون که میشد داداشم من ...

یادمه اختلافات منو برادرم یه برهه ای بزرگترین دغدغم بود.....بعضی وقتا الکی بدون هیچ مسله ای میومد و شروع به کتک کاری میکرد.....روانی شده بودم از دسش....تو خونه حمایتم نمیشدم که.....شبو روز فکرم این بود خدایا چکاررکنم؟اما الان خدارو شکر خیلی اقا شده خیلی بهترین داداش دنیاس

منو داداش بزرگم اینقداز هم متتفر بودیم که چند سال حتی باهم حرفم نمیزدیم....دعوامون که میشد داداشم من ...

متاسفانه همه خانواده ها اکثرا تهش میفهمن به دختر بد کردن و هیشکی به اندازه همون دختر بدردشون نمیخوره

متاسفانه همه خانواده ها اکثرا تهش میفهمن به دختر بد کردن و هیشکی به اندازه همون دختر بدردشون نمیخوره

هعی .....چه فایده که تهش میفهمن اون فهمیدن تهش برام عذاب اورتره کاش کلا نفهمن....منم بگم خب نمیفهمن....دیگه نیاد اونروزا.....چقذ سخت بود امنیت نداشتم هر لخظه تنم میلرزید که خراب شن سرمو کتک......چندین بار کبود شدم روم نمیشد بیرون دربیام

میدونی من بیشتر از بابا مامانم دلگیرم......که پشتم واینسادن.....مجرد که بودم چادری سفتو سخت بودم نمازم قضا نمیشد.....تو کارای خونه عالی بودم و حتی بیشتر از مادرم کار میکردم.

وقتی کبود میشدم تو دلم میگفتم حالا همسایه ها میگن لابد دختره خیلی نا اهله....مایه ابروریزی خونشونه که ابنحوری صدای جیغاشم میادو همش کبوده

هعی .....چه فایده که تهش میفهمن اون فهمیدن تهش برام عذاب اورتره کاش کلا نفهمن....منم بگم خب نمیفهمن. ...

میدونی دعوا خواهر برادری منم تا ی زمانی رنگ و بوی شیطونی داشت 

بزرگتر ک شدم تو هر قضیه ای من مقصر نبودم طرف داداشمو میگرفتن به من غر میزدن 

جای اینکه ب مقصر غر بزنن به من میزدن 

در کنار مشکلات دیگه من زود ازدواج کردم تو عقد انگار سر دل بابام بودم هی میگف زود عروسی بگیرین و... 

اخرشم دارم طلاق میگیرم 

وقتی خانواده ام فهمیدن پنج سال چیا تحمل کردم و صدام در تیومد چون نمیخواستم برگردم خونخ پدرم انگار مهر سکوت رو دهنشون خورد 

چنان حمایتم میکنن برا طلاقم 

ک اگه میدونستم زودتر از اون جهنم درمیومدم 

فهمیدن چقدر برام کم گذاشتن و دیوار کوتاهتر از من پیدا نکردن

تو خانواده غر زدن و سرزنش کردن باید متعادل باشه دختر و پسر به یه اندازه 

نکه فک کنی چون بچت پسره حق داره 

دختر باید کوتاه بیاد 

میدونی من بیشتر از بابا مامانم دلگیرم......که پشتم واینسادن.....مجرد که بودم چادری سفتو سخت بودم نما ...

میفمم چی میگی 

انگار بلد نیستن حمایت کنن و فقط دست کم میگیرن 

میدونی دعوا خواهر برادری منم تا ی زمانی رنگ و بوی شیطونی داشت  بزرگتر ک شدم تو هر قضیه ای من م ...

اخی عزیزم.......خدا مشکلتو حل کنه.....منم ناشکری نمیکنم.....اما خب انچنان که باید زندگی نرمالی ندارمو همش بخاطر خانوادم که هیچ وقت منو نفهمیدن

میدونی دعوا خواهر برادری منم تا ی زمانی رنگ و بوی شیطونی داشت  بزرگتر ک شدم تو هر قضیه ای من م ...

برا من هیچ وقت بوی شیطنت نداشت فقط بوی تبعیضو ....حقارتو الان داداشم روزی صدبار میگه حلالم کن

اخی عزیزم.......خدا مشکلتو حل کنه.....منم ناشکری نمیکنم.....اما خب انچنان که باید زندگی نرمالی ندارم ...

مرسی عزیزم 

کاملا میفهمم 

حتی کوچکترین دغدغه چند سال قبلت تو خونه پدرت 

تا اخر عمر با فکر کردن بهش از پا درت میاره انگار اصلا هیچی جبرانش نمیکنه 

وقتی پدر و مادر پشت دختر نباشن حتی برا چیزای کوچیک 

از برادر بگیر تا غریبه 

همه شاخ میشن