2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عسل طبیعی کیلویی ۵۰۰تومن۷۰۰ تومنه جانم این که ۱۸۰تمنه کجاش عسل طبیعیه شاید شکر طبیعیه

دقیقا منم گفتم که کم‌کم 400 تومن هست دیگه همه ی این ها شکر دایی من تاجر عسل شهد عسلم 180 نمیده 

اولا تبلیغ ممنوع دومن عسل خود بافته طبیعی کمتر از 400 تومان نیست الکی نگید دیگه 

اولا من خودم زنبور دارم ..1000تا زنبور دارم هر عسلی ی قیمت داره عسل عناب وزرشک الان 500عسل کوه 1300عسل گون 180من تناژ تولیدمه 

اولا تبلیغ ممنوع دومن عسل خود بافته طبیعی کمتر از 400 تومان نیست الکی نگید دیگه 

پدر شوهر من طبیعیه عسلش وفامیل فقط ازش میخرن زیاد ندارن پارسال داد۵۰۰امسال میگه ۷۰۰,میگه ارزونم دادم 

پدر شوهر من طبیعیه عسلش وفامیل فقط ازش میخرن زیاد ندارن پارسال داد۵۰۰امسال میگه ۷۰۰,میگه ارزونم دادم ...

بفرما من نمیدونم ایشون چطور 180 میده شهد عسلم 180 نیست چه برسه به موم عسل 

عسل طبیعی کیلویی ۵۰۰تومن۷۰۰ تومنه جانم این که ۱۸۰تمنه کجاش عسل طبیعیه شاید شکر طبیعیه

نه عسل با ساکارز 2هست عسل شکری کیلویی 100هست اون عسل طبیعی عسل کوهه کیلویی 1300میدم

پدر شوهر من طبیعیه عسلش وفامیل فقط ازش میخرن زیاد ندارن پارسال داد۵۰۰امسال میگه ۷۰۰,میگه ارزونم دادم ...

هیچ عسل کندویی کیلویی 700نیست تنها عسلی ک الان قیمتش بالاس عسل کوهه وعناب

نه عسل با ساکارز 2هست عسل شکری کیلویی 100هست اون عسل طبیعی عسل کوهه کیلویی 1300میدم

باشه موفق باشی ولی کاش شکرم به خورد مردم میدادن ولی بعضیا یه موادی جای عسل دست مردم میدن که معلوم نیست چه اشغالیه وبه عنوان عسل میفروشن