2777
2789
عنوان

به نظرتون این جنین

89 بازدید | 5 پست

سلام. من باردارم با توجه به سنو گرافی الان چهار هفتمه ولی از دو روز پیش لکه بینی و دیشبم خونریزی زیاد داشتم، الانم رفتم دستشویی این از بدنم اومد بنظرتون جنینه؟ بعدش دوباره باید برم دکتر ببینم کامل دفع شده یا نه!؟ 

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

قبل چهار هفته که سونو نشون نمیده چیزی!!

چهار هفته تازه آزمایش مثبت میشه😑

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل چهار هفته که سونو نشون نمیده چیزی!! چهار هفته تازه آزمایش مثبت میشه😑

امروز رفتم گفت ساک بارداری 5 میلیمتره

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
چهار هفته یعنی تاریخ پریودیتون ....پس شاید باردار نبودید و این دیواره ی رحمه 

نه از روی تاریخ پریود 8 هفتمه ولی از روی اندازه ساک بارداری 4 هفته 6 روزمه