2777
2789

بری رشت عمل کنی بیای چی میشه؟ 

توی تهران یک ساعت توی ترافیکیم. دو ساعت توی مسیر، تا از حکیمیه بریم صادقیه برای ویزیت دکتر، بعد نیم ساعت رشت تا لاهیجان رو نمیفهمم چرا نمیری .... به خاطر امکانات میگما!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بری رشت عمل کنی بیای چی میشه؟  توی تهران یک ساعت توی ترافیکیم. دو ساعت توی مسیر، تا از حکیمیه ...

رفتم پیش دادگری که دیگه بهترین دکتر تو کار طبیعیه تو رشت حتی رشت و تهران 

ولی الان چهار ساله معطل شدم باز میشه این طرف سال عمل نمیکنیم دیگه وقت و انرژیشو ندارم واقعا 

حاضر بودم اون همه هزینه کنم ولی از اونجا فقط تحقیر و توهین نصیبم شد با اون اخلاق گندشون 

با نی نی یار شب قهرم  
رفتم پیش دادگری که دیگه بهترین دکتر تو کار طبیعیه تو رشت حتی رشت و تهران  ولی الان چهار ساله م ...

من توی لاهیجان فقط دکتر تقوی رو قبول دارم. اونم رودبنه است. اگه تصمیمت جدی شد برو ازش مشورت بگیر. البته جراح پلاستیک نیست. ولی آدمه

بحث هزینه نیست واقعا وقت ندارم دیگه رشت هر دکتری بری باید دو سه سال بمونی تو نوبت 

همه جا همینه یه مبلغی بیانه میدی میری تو صف انتظار دو سه ماهی طول میکشه بعدشم طبیعی عمل نکن من جات باشم فانتزی عمل میکنم :)لااقل به چشم بیاد

همه جا همینه یه مبلغی بیانه میدی میری تو صف انتظار دو سه ماهی طول میکشه بعدشم طبیعی عمل نکن من جات ب ...

یکی دو تا دکتر لاهیجان زنگ زدم گفتن هر وقت بیای کارای عمل زود انجام میشه به خاطر همون

با نی نی یار شب قهرم