kidney مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1143 عنوان بیاید براتون ایت الکرسی بخونم 76 بازدید | 13 پست اسمتون بگیر عصر براون ایت الکرسی میخونم الان میخام برم جایی نمیتونم بخونم لطفا شما هم برام دعا کنید امروز میرم پیش یه معلمی میخواد ازم چند تا سوال بپرسه خیلی تمرین کردم اما میترسم یادم بره ممنون میشم برام دعا کنید قبول بشم 1401/05/18 | 16:36 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11601 برای ارامش دلم بخوناسمم مهساست ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
77mary عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 7562 مائده اگه به صلاحم هست ان شاءالله منوتوکارم ناظربزارن ان شاءالله میشه برای آرامشم صلوات بفرستی🌸☘🍃
گیسوکمند۸۹ عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1700 دعات کردم مطمئن باش همه رو بلدی شما هم من دعا کن خدا به همین زودی خدا بهم لطف کنه و بچه دار بشم
خدایابرسون عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 2467 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج اندازه نگه دار که اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست
کاربرقدیمی،اماجدید عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 5117 انشاالله همه چیز خوب پیش میرهالتماس دعازهراهستم توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
my_love_m عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3276 برات خوندم ان شالله حاجت روا بشیرباب و فرشته و مجتبی، التماس دعا
mda1362 عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1667 اسمم دلارام برای به سلامت دنیا اومدن دخترم دعا کنین منم آیت الکرسی میخونم خوب جواب بدین سوالاتتون رو تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...
manae عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1912 مینا، انشالله گلم جواب سوالاتتو عالی بدی بحق محمد و آل محمد، اللهم صل علی محمد وآل محمد یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت
goddddssddxnxnzkajba عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1061 برا پسرم میشه بخونی اسمش علیراممنم دعات کردم عزیزم ک بتونی خیلی عالی جواب بدی ♥️ ميشه برام صلوات بفرستيد 🌹اجرتون با اقا امام حسين(ع)