2777
2789

ویزای ما چندماهه اومده   اون کشوری که همسرم میخواد بره باید خودش کار پیدا کنه  خونه خودمون پیدا کنیم امروز باهمسرم فکر کردیم گفتیم اول خودش تنهایی بره بعد دوسه ماه ایشالا کار پیدا کرد منو بچم که یکسال و نیم هست بعد بریم چکن اونجا باید یکماه اول بریم هتل اجاره کنیم بعد بریم دنبال کاروخونه گفتیم اینجوری ما خیلی اذیت میشیم از یه طرف همسرم تناایی گناه داره 

شما بودید چیکار میکردید

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم منتظر ویزام هستم  برام دعا کن  امیدوارم که هرجا میری برات خونه بشه خیلی زود🥺❤️

انشاالله به زودی ویزاتون بیاد به سلامتی ودل خوش

به نظرم اول همسرت بره جاگیربشه بهتره چون بچه تون خیلی کوچیکه اذیت میشه. خودت یه موقع برو که حداقل خونه گرفته باشه 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

بزارخودش اول بره هم کارو بارش جورشه هم خونه هم یکم بامحیط خو بگیره بعد شما برو اگه بچه نداشتی میشد از اول بری ولی بزار همه چیوجور شه بعد برو تازه بعدیه مدت همدیگرومیبینین رابطه تون بهترمیشه باهم

من بودم باهاش میرفتم .عزیزم باید همستو همراهی کن نزار فقط خودش سختیهارو تنهایی به دوش بکشه :(

اخه یه مشکلی هست من هنوز کلی وسیله هام نفروختم کجا بذارم خونمون هم باید بدیم رهن اینطوری اون وقت وسیله هام نفروختم ۴۰روز دیگه وقت داریم به پول رهن اگر ما بریم احتیاج داریم اگه نریم اون وقت من دوسه ماه میمونم توخونه خونه را هم رهن نمیدیم دیگه

بزارخودش اول بره هم کارو بارش جورشه هم خونه هم یکم بامحیط خو بگیره بعد شما برو اگه بچه نداشتی میشد ا ...

دقیقا منم همینا میگم 

چون بچم کوچیکه ما بریم کشور غریب بدون خونه وکار 

بزارخودش اول بره هم کارو بارش جورشه هم خونه هم یکم بامحیط خو بگیره بعد شما برو اگه بچه نداشتی میشد ا ...

تنها بره خرجش هم کمتره استرس همسرمم کمتره که فقط خودش هست