2777
2789
عنوان

نفقه

139 بازدید | 16 پست

سلام

من ۱۷سالمه و تاحالا هیچ نفقه ایی از طرف پدرم دریافت نمیکردم

چون وقتی ۹سالم بود بخاطر اینکه میخواستم پیش مادرم بمونم 

موقع طلاقشون پدرم گفت که پیش مادرش باشه به شرطی ک نفقه ایی نگیره 

امروز جلسه حل اختلاف داشتیم برای نفقه 

توافق نکرد روی ۱۵۰۰ من گفتم ۱۲۰۰گفت نه ۵۰۰میدم  

خیلی بدم حرف میزد

بعد الان قراره ک بره برای کارشناسی 

پدرم اتش نشانی کار میکنه و به گفته خودش ۸۳۰۰حقوقشه که من میدونم خرید و فروش ویلا و ماشینم داره و درامدش بیشتر از این حرفاس

دوتا بچه از زن دومش داره

کسی میدونه چقد میشه؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
یک و دویست بیشتر میشه  بابای منم همینه ولی نگران نباش نمیتونه نده کارشناس کارش بلده

واقعا میگی؟

خودتم پدر و مادرت جدا شدن و نفقه میگیری؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۵۰۰دیگ خیلی کمه از حقت نگذر 

چطور به بچه های زن دومش میرسه به تو میرسه میگ نمیدم 

به کارشناس همه چیو بگو ،پدرت درقبال تو مسئوله باید جوابگو باشه

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
۵۰۰دیگ خیلی کمه از حقت نگذر  چطور به بچه های زن دومش میرسه به تو میرسه میگ نمیدم  به کار ...

کلی حرف زدما 

اصلا اون اقایی ک اونجا بود همش از پدرم سوال میکرد 

اصلا نظر منو نمیپرسید 

بعد پدرمم میگفت معیشتیو مادرش میگیره من ۵۰۰بیشتر نمیدم 

اقاعه گف پونصد ک نیس باید بیشتر بدی  

گفت کارشناس بره 

واقعا میگی؟ خودتم پدر و مادرت جدا شدن و نفقه میگیری؟

اره هنوز مشخص نشده ولی فقط گارشناس اومد 

ولی مثلا داشت حرف میزد میگفت پونصد تومن خرج یه کارگرم نمیشه چه برسه ایشون خیلی بیشتره 

کارشناس که اومد لباسای خوبت بپوش که فکر نکنه قانعی بفهمه خرجت زیاده

اره هنوز مشخص نشده ولی فقط گارشناس اومد  ولی مثلا داشت حرف میزد میگفت پونصد تومن خرج یه کارگرم ...

اره

اتفاقا خودم یه دختر پرخرجیم

امروز الکی گفتم ماهی یه تمن پول کلاس میدم و درس و اینا 

برمیگرده میگه نرو کلاس من ک نگفتم بری مگه من وظیفمه پول کلاستو بدم

اتفاقا وظیفشه  همه اینارو ب کارشناسم بگو ملک و املاکشم بگو

میگم حتما 

کلی حرف زدما  اصلا اون اقایی ک اونجا بود همش از پدرم سوال میکرد  اصلا نظر منو نمیپرسید&n ...

بایستی وسط صحبتشون وارد میشدی میگفتی تو این گرونی من چجوری سر کن با ۵۰۰

حالا مگه معیشتی چقد میدن 

بهش بگو وظیفته ،با کارشناسا صحبت کن بگو به بچه هادیگش میرسه من چه گناهی کردم مادرم ازش جدا شده 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
بایستی وسط صحبتشون وارد میشدی میگفتی تو این گرونی من چجوری سر کن با ۵۰۰ حالا مگه معیشتی چقد میدن&nb ...

همه این حرفا رو زدم 

و اون اقا هم ک بود اونجا گفتن

ک اصلا اومدو معیشتی قطع شد 

معیشتی ربطی ب وظیفه پدر نداره

همه این حرفا رو زدم  و اون اقا هم ک بود اونجا گفتن ک اصلا اومدو معیشتی قطع شد  معیشتی ر ...

عجب پدر خجسته ای 

براش متاسفم 

عجب پدر خجسته ای  براش متاسفم

تازه یه قسمتی از خجسته بودنشو متوجه شدی😂

میگف از این ب بعد فقط پولو میبینی 

گفتم نه که قبل از این پول و خودتو باهم میدیدم😂😂

تازه یه قسمتی از خجسته بودنشو متوجه شدی😂 میگف از این ب بعد فقط پولو میبینی  گفتم نه که قبل ا ...

میگفتی وای چقد ناراحتم خودتو ازم دریغ میکنی 😆😆

میگفتی وای چقد ناراحتم خودتو ازم دریغ میکنی 😆😆

تو دلم همچین حرفی بوداا

ولی شرایط گفتنش مهیا نبود متاسفانه😂

نمیدونی ک چقد دلم گرفته و تنهایی میخواد و خوراکی خوردن