2777
2789
عنوان

شرکت دانش بنیان

318 بازدید | 13 پست

سلام دوستان. تا حالا تو شرکتهای دانش بنیان کار کردین. بازاریابی و کار تو این شرکتها با شرکتهای هرمی یا شبکه ای محصول محور خیلی فرق داره.

اگه دوست داشتین بیاین تا درباره ش باهم صحبت کنیم

تو ام میتونی به یه درآمد خوب برسی. کافیه همت کنی و بیایی. هر سوالی هم داشتید بپرس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کاری مثلا میشه کرد

خب این شرکتها محصولاتشون در واقع خدمات اینترنتی. مثل کارت ویزیت و کد ussd لازم نیست یه گوشه خونه رو بذاری برای محصول و نگران تاریخ مصرفش باشی

تو ام میتونی به یه درآمد خوب برسی. کافیه همت کنی و بیایی. هر سوالی هم داشتید بپرس.
من خودم الان یه مدت هست وارد یکی از این شرکتها شدم و واقعا راضی هستم

دقیق میشه کارشو توضیح بدین

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
چرا مگه چند وقت اونجا بودی

نرفتم همون اولش منصرف شدم

راستش حقوقش نسبت به کارش مناسب نیس اگه از تو آگهیا پیدا کنی و خب زمینه کاریشون پایپینگ بود که دوس نداشتم خیلی

ولی اگه استادای دانشگاهت معرفیت کنن عالیه.منم تصمیم گرفتم کلا کارآموزی و شغل رو هرجایی که استادا معرفی کنن برم و الان راضیم

الان تو کارخونه کار می کنم

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
خب کامل توضیح بده

تو این کاری که من رفتم بهت یاد میدم چطور یه کارت ویزیت یا یه کد *# مثل کد *780#مثلا طراحی کنی و منو براش بچینید برای شغلهای مختلف مثل آرایشگری . املاک . خیریه .و.... بعد میتونی اینها رو بفروشید و ازش کسب درآمد کنی

نرفتم همون اولش منصرف شدم راستش حقوقش نسبت به کارش مناسب نیس اگه از تو آگهیا پیدا کنی و خب زمینه کا ...

انشالله ک موفق باشی