2777
2789

سلام بچه ها

من بین رشته حسابداری و طراحی دوخت و ادبیات برا دبیرستان موندم بنظرتون کدومش راحت تره ؟

ادبیات تاریخ دبیرستانش خیلی سخته؟

اخه من از تاریخ متنفرممم

نمیدونم چیکار کنم فردا صبح زودم باید برم برا ثبت نام تا مدرسه ها پر نشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی حسابداری از ادبیات سخت تره؟

ولی طراحی دوخت اگه علاقه داری برو درساش سخت نیست کنارم برو کلاس خیاطی بعد میتونی بری مزون لباس طراحی کنی کلی کار انسانی خوندنی زیاد داره تاریخ داره تاریخش زیاد حسابداری ام ریاضی داره ولی خب درآمد حسابداری کم بازم بیبن علاقه به چی داری ولی طراحی دوخت بنظرم بهتره من خودم خیاطی بلدم میخام اگه شد برم کلاس طراحی لباس هم علاقه دارم همپول توشه

مگذار جز به شادی گذرد
اره منظورم همون انسانیه تو دبیرستانش درساش سخته؟ تاریخش چی تو دبیرستانش سخته؟

والا من رشته م تجربیه ، از انسانی خبر ندارم ،، ولی اره تاریخ دارن و اکثر درسهاشون حفظیه ،، بعضی از درسهاش تحلیلی حفظی هست

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ