2777
2789

خانم ها من با یکی حدود یه مدت بودم خیلی همو می خواستیم وقصدمون ازدواج بود خیلی همو دوست داشتیم حالا نزدیک یک هفته اس منو ولم کرده میگه خانوادم راضی به این ازدواج نیستن تروخدا بگین من چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که به خاطر خانوادش ازت میگذره رو فراموش کن چون اگر باهم ازدواج کنید هم اختلافی پیش بیاد سمت خانوادشو میگیره و تو داغون میشی خداروشکر کن خودشو نشون داد و فراموشش کن خیلی کار سختیه ولی مطمئن باش به نفع خودته هیچ وقت ارزشتو نیاری پایین که خبرشو بگیری فک میکنه اون و خانوادش خیلی مهمن و تو رو خار میکنه

🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺

عزیزم باهاش صحبت کن ببین مشکل خانوادش چیه اگرتونستین  حلش کنید اگر نشد وقتی اون پسر تلاشی نمیکنه تو هم غرور و عزت نفستو حفظ کن بذارش کنار ممکنه یه مدت سخت باشه 

پسرا از زنای ضعیف خوششون نمیاد 

بهترین راه اینه که ولش کنید اگر بدون شما طاقت آورد یعنی خیلی هم بهت علاقه نداشته و پیگیری شما هم جز خوار و ذلیل شدنت چیزی نداره.....اگرم نتونست طاقت بیاره و واقعا میخواستت که خانواده اش رو راضی می‌کنه با منت میاد خواستگاریت....فقط خواهشاً خواهشاً نرو سمتش بزار خودش تصمیم بگیره.....اگر میخوای احترامت حفظ بشه و بعدها غصه نخوری چرا خودمو خرد کردم....

بهترین راه اینه که ولش کنید اگر بدون شما طاقت آورد یعنی خیلی هم بهت علاقه نداشته و پیگیری شما هم جز ...

الان یک هفته است ازش بی خبرم فقط با مامانم صحبت میکنه ولی مامانش بهم پیام داده که طاقت بیار همه چی تموم میشه