2777
2789
عنوان

آزمایش گلوکز

910 بازدید | 31 پست

بچه ها من چون سرما خورده بودم شب ساعت ۱۱ویتامین cچایی خوردم  میگن باید هیچی نخوری الان این دوتا تاثیر دار تو جواب آزمایش ؟؟؟اگ دار یعنی یکم دیر تر برم با مشکلی ندار 

مامان دوقلوها 🥺❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره نخوری اما الان حتما قبل از اینکه بری با آزمایشگاهی که میخوای بری تماس بگیر و بپرس ازشون و بگو دقیقا چه ساعتی چه چیزی خوردی

میشه لطفا واسه حل مشکلم از ته دل یک صلوات بفرستید؟ممنون
کافیه برو چیزی نمیشه منم ۹ ساعت فقط  ناشتایی داشتم  انقدر ازمایشش کوفته که   ایش ...

اره شنبدم حالت فکر کن سرما خوردم گلومم‌ میسوز اصلا حال ندارم میخوام بعدش برم دکتر دارو بده بهم طاقت ندارم تاساعت۱۰صبرکنم ک‌بش۱۲ساعت سرهمون پرسیدم ببینم تاثیر دار این دوتا

مامان دوقلوها 🥺❤
بهتره نخوری اما الان حتما قبل از اینکه بری با آزمایشگاهی که میخوای بری تماس بگیر و بپرس ازشون و بگو ...

‌قبل ساعت ۱۱ویتامین cو چایی همین دیگ چیزی نخوردم اخ اینا قند ندارن ک

مامان دوقلوها 🥺❤
‌قبل ساعت ۱۱ویتامین cو چایی همین دیگ چیزی نخوردم اخ اینا قند ندارن ک

عزیزدلم چون گفتی با ۲تا قند خوردی بهتره که نمیخوردی ویتامین سی هم اگر جویدنی یا جوشان بوده که قند دارن

حالا باز با آزمایشگاهی که میری هماهنگ باش 

اره شنبدم حالت فکر کن سرما خوردم گلومم‌ میسوز اصلا حال ندارم میخوام بعدش برم دکتر دارو بده بهم طاقت ...

خیلی بده سرما خوردگی تو بارداری منم ماه پیش گرفتم پدرم در اومد  اره ازمایش سختیه عذاب اور برا من چهار مرحله ایی بود چهار بار خون گرفتن دیگه دوبار اخر داشتم میمرددم

خیلی بده سرما خوردگی تو بارداری منم ماه پیش گرفتم پدرم در اومد  اره ازمایش سختیه عذاب اور برا م ...

داغونم داغووونا فقط دوس دارم این آزمایش بدم برم دکتر سرمی امپولی چیزی بزن بهتر بشم گلوم من گشت انقد ک میسوز عین این احمقا رفتم حموم اومدم جلوکولر خوابیدم

مامان دوقلوها 🥺❤
خب ۱۰ساعت کافی نیست ناآشتا بودن؟؟

آزمایشت فستینگ هست یا a1c?

اگه فستینگ باشه که نمیخوردی بهتر بود

نمیتونی فردا بری؟