2777
2789

هنوز آتل دارم

روزی ۴ بار شست شو میدم

ولی ترشحات بینیم خشک شده توی دماغم نمیتونم راحت نفس بکشم 😭 جلوشو اومدم با دست بکنم ولی چسبیده به نخ بخیه😭😭 باید چیکار کنم

خود دکتر درست میکنه؟ 

خیلی نامردین ازبین تاپیکافقط ۱۰تامربوط به عمل بینی هست بعدازهرکدومتون میپرسم یه دکتربینی معرفی کنین هیچی نمیگین،نکنین ازن کارارو🥺😩

سلام برکسانی که معنی عشق رامیدانند،امامحبوبی ندارند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مبارک باشه اصلا دست نزن بهش چون بخیه داری سعی نکن چیزی ازش بکنی طبیعیه تا یکی دوماه باید با دهن نفس بکشی رفته رفته خوب میشی عجول نباش اونام خون خشک شدست احتمالا بری اتلو بر داری دکتر خودش داخلشو خونارو در میاره اگه باشه 

😂😂😂 شهرا اخه فرق میکنه 

😂حالاشمابگین،اکثراتهرانن باورکن

ایشالله که زودتربینیت اکی بشه،باعکسای خوشگلت همه روزخمی کنی عزیزم❤😄

سلام برکسانی که معنی عشق رامیدانند،امامحبوبی ندارند...
😂حالاشمابگین،اکثراتهرانن باورکن ایشالله که زودتربینیت اکی بشه،باعکسای خوشگلت همه روزخمی کنی عزیزم❤ ...

من تهران نیستم😅

مرسیییی عزیزم😍😍 فعلا که داره دیوونم میکنه😭😂 

اگه دماغت خیلی بد نیست اصلا عمل نکن ارزش این سختیا رو نداره با دماغ خودت راااحت زندگییی کن قدرشو بدون😭😂

میشه ی توضیحی بدی چجوری شستشو میدادی من همش میریزه بیرون😐 شاید بخاطر همینکه اشتباه شستشو میدم اینج ...

ببین من رو ب رو ایینه وامیستادم باسرنگ داخل بینی میکردم خودش میریخت بیرون توپیج تجربه بینی هست دقیقا مث همون