2777
2789
عنوان

بنظر شما تصمیمم درسته ؟

116 بازدید | 16 پست

سلام ببخشید نظر ظمارو راجع به مشکلم میخواستم بپرسم،من یک خواهر بزرگتر از خودم دادم که لشدت سلطه طلب و بعضا حسوده،من یک سال و نیمه ازدواج کردم تو این دوران فقط یکبار به خانوادم اجازه داده بیان خونمون و وقتی که منم میرم و اون هم هست جلوی پدرم که به من حساسه خیلی مهربون و دور از چشم اون حتی به همسرم توهین میکنه،امروز هم اونجا بودم و چون بشدت لجبازه وقهر کنه دیگه خونه پدر مادرم نمیره حتی از من میخوان چیزی بهش نگم امروز ماوجه شدم دلیم به همسرم دستور میده چ ا اینجا نشستی چرا رفتی بیرون چرا زا بچه ها بازی نمیکنی و ....و البته پدرم هم چیزی نمیگفت تا منم به همسرم گفتم برگردیم خونمون وقتی مامانم تماس گرفت گفتم من چندین بار از الی خواستم با هم بیاید اینجا ولی درست نیست که بابا بگه مگه تو حرفی از خونت میزنی که مابیایم،؟مامانم .اقعا تعجب کرد . عنوان کرد اصلا کسی که به ما نگفته که باید تو خونه تو بیایم و منم با ناراحتی گفتم تصمیم گرفتم دلتنگت.ن نشم که بیام و لی احترامی ببینم و نمیام،شما بودید چی کار میکردید؟

ملکه زندگی خودت باش🔱 برای خودت ،خودت تصمیم بگیر ما اینجا بر اساس شرایط زندگی خودمون  فقط تجربه هامونو در اختیارت میزاریم🤝 ولی بدون اینا تجربه ماست نه اون راهی که تو دنبالشی❌

خوب ننوشتی 

ولی 

با خواهرت خوب نیستی ، نباش 

رابطه با پدر و مادرت رو خودت مدیریت کن 

خودت زنگ بزن دعوت کن 

و بخاطر خواهرت رابطه با پدر و مادرت رو خراب نکن 

و هرگز پیش همسرت احترام خانوادت رو‌ کم نکن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب ننوشتی  ولی  با خواهرت خوب نیستی ، نباش  رابطه با پدر و مادرت رو خودت مدیری ...

چرا اینقدر باید همه ازش حساب ببرن؟

ملکه زندگی خودت باش🔱 برای خودت ،خودت تصمیم بگیر ما اینجا بر اساس شرایط زندگی خودمون  فقط تجربه هامونو در اختیارت میزاریم🤝 ولی بدون اینا تجربه ماست نه اون راهی که تو دنبالشی❌

چرا اینقدر باید همه ازش حساب ببرن؟

من نمی دونم 

ببین خوب هم ننوشتی 

من حس کردم میگی خواهرت دعوت شما رو منتقل نکرده 

نه اینکه روی تصمیم پدر و مادرت اثر گذاشته 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

چرا به خواهرت میگی با مامان بیا؟

عموما ادم پدرمادرو دعوت میکنه خواهر برادرا هم باعاشون میان

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من نمی دونم  ببین خوب هم ننوشتی  من حس کردم میگی خواهرت دعوت شما رو منتقل نکرده&nb ...

من‌برنامه هامو با خواهرم هماهنگ میکنم که وقتی خونه بابامینا بودن با هم بیان خونه من چون وقتی به بابام گفتم گفت با اون هماهنگ باش ما همیشه اماده هستیم که بیایم ولی چون اون باید باشه بهتره با اون هماهنگ باشی

مگه‌ خواهرت کجاس که حتما باید باشه؟!!!!!!!!

خودتون بزرگش کردید خب

زنگ بزن مامان بیتید شب اینجا به خواهرتم بزن بگو مامان اینا میان توام بیا تموم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من‌برنامه هامو با خواهرم هماهنگ میکنم که وقتی خونه بابامینا بودن با هم بیان خونه من چون وقتی به بابا ...

چرا خواهرت باید باشه ؟! 

بایدی وجود نداره 

شما هر زمان خواستی خودت زنگ‌بزن پدر و مادرت رو دعوت کن

دوست داشتی خواهرت رو هم دعوت کن 

دوست نداشتی دعوت نکن

اینکه مدیریت روابط نداری عجیبه 

و از اون عجیب تر اینکه با مادرت بحث کردی و غر زدی (دو سه خط آخر )

واقعا یک سال و نیمه مامانت اینا نیومدن خونت؟ بعد تو تا حالا پیگیر نشدی علتش رو؟!

چرا خواهرت باید باشه ؟!  بایدی وجود نداره  شما هر زمان خواستی خودت زنگ‌بزن پدر و م ...

این باید و بابام به خاطره زود رنج بودن خواهرم تعین کرده

این باید و بابام به خاطره زود رنج بودن خواهرم تعین کرده

شما بگو بهش زنگ زدم 

خونه شماست 

پس مقتدر باشه و باید هاش رو خودت مشخص کن 

میبینی که خواهرت دعوت رو به پدر و مادرت نمیگه

مدیریت روابط 

این رو باید مسلط بشی

واقعا یک سال و نیمه مامانت اینا نیومدن خونت؟ بعد تو تا حالا پیگیر نشدی علتش رو؟!

چطور پیگیر بشم اولش گفتن سروع زندگیه درست نیست ما ییایم بریم که دایم درحال پذیرایی باشی بعد هم حتی برای تولد همسرم گفتم برنامه هاتو برای اینجا بچین پسر خواهرت مریضه ما نمیایم اونجا در حالی که بیست دقیقه فاصله داریم با هم

چطور پیگیر بشم اولش گفتن سروع زندگیه درست نیست ما ییایم بریم که دایم درحال پذیرایی باشی بعد هم حتی ب ...

خب پس رسما دعوتشون نکردی دیگه. الان زنگ بزن هرموقع خواستی بگو فلان روز منتظرم مثلا شام بیاید. 

خانواده شوهرتو چجوری دعوت میکنی؟

خب پس رسما دعوتشون نکردی دیگه. الان زنگ بزن هرموقع خواستی بگو فلان روز منتظرم مثلا شام بیاید.  ...

من به شدت اداب دان هستم و از اینکه باید برنامه ها طبق خواسته خواهرم پیش بره خیلی ناراحتم حتی وقتی شخصا دعوت میکنم میگن با الی هماهنگ شو ببین میاد یا نه؟خانواده همسرم و طبق مرسومات با مادرش صحبت میکنم و بعد به خواهرش هم زنگ میزنم که همراشون باشه