2777
2789
عنوان

اشتهای خیییلی زیاد...

162 بازدید | 5 پست

نشانه چیه؟

یه مرضی گرفتم چند وقته درحال مرگم باشم میل دارم بازم...

رو هیکلم حساسم نمیدونم چه کنم همه فکر و ذکرم خوردن شده😭

خدایا چم شده؟؟

ممکنه از پرولاکتین بالا باشه؟

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
منم اشتهام زیاده هرچند تاجای که بشه نمیخورم یا کم میخورم ولی همش دلم چیزای مختلف میخواد

میشه بگی چجوری خودتو کنترل میکنی؟

من انقدر میره رو مخم که تمرکز رو هیچی ندارن

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چجوری خودتو کنترل میکنی؟ من انقدر میره رو مخم که تمرکز رو هیچی ندارن

من اینطور نیستم خیلی دوست دارم بخورم ولی اگه بخوام نمیخورم مثلا الان شاید چندهفته است دوست دارم بستنی بخورم ولی نخوردم سرتو گرم کن با کار خونه وگوشی وفیلم سعی کن به خوردن فکر نکنی تا اومد سعی کن با یه چیز دیگه فکرتو منحرف کنی

منم پراشتهایی عصبی دارم

چیکار باید کرد؟😔