2777
2789

من سال۸۵ دیپلم ریاضی گرفتم با معدل کتبی نهایی ۱۷.۹۸ و همون سال پدرم فوت شد من بی خیال درس و کنکور شدم .رفتم دانشگاه روزانه  یه رشته الکی خوندم الان برام عقده شده مخام درس بخونم کنکور تجربی بدم .برا درسا تخصصی منابع خوب با قیمت مناسب بهم معرفی کنید .راهنماییم کنید براعاقبت بخیریتون صلوات میفرستم

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم

میشه یه سوال بپرسم؟🥲

بین تجربی و ریاضی موندم راستش🥲💔

هم‌ مهاجرت،هم درامد،هم بازار کار

جفتشم رقابت زیاده نمیدونم باید تا چه سنی بخونیم

الان به چش دیدم حرفه آیا تو ایران نمیمونن‌ برنامه نویساش‌ حتی مالی شرایط نداشتن الان کانادان  

تو اینستا خیلیارم دیدم‌ الا ایرانن و میگن خوبه ولی از کجا معلوم؟

شرایط مهاجرت کامپیوتر ۱۳۴۷۹۷۷۹۹بهتره‌ ولی براش بازار کارم هست؟معلوم نمیکنه:)💔

تجربی انقد توش آدم زیاد شده که چی بگم حتی بتونیم بخونیم میگن بورسیه نمیدن و مهاجرت‌ سخته ولی خب درآمدش عالیهههه‌ ولی تو ایران

هدف داشته باشم میرم جلو اما بین این دوتا موندم به کامپیوتر یکم بیشتر علاقه دارم ولی خب سختیش ندیدم نمیدونم ارزش این سختی کشیدنرو‌ داره؟

موندم دیگ🙂💔

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من شما باید بری کلاس کنکور. اونجا خودشون کتاب معرفی می کنند

ریاضی و فیزیکم قویه تدریس میکنم خودم دوتاشو مشکلم زیست و شیمی کمی هست .من از دانشگاه ملی مدرک لیسانس گرفتم با اساتیدی که تراز اول کشورن

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم
ب نظرم خودتو تو این راه پیر نکن فوقش مامایی اتاق عمل اینامیشه با سوابق بری

نه هدفم فیزیو تراپی هست  مامایی و و اتاق عمل نخونده هم برم قبول میشم .نمره کتبی ادبیات و دینی و زبانم هم بالا۱۸ اس

ریاضی و فیزیکم قویه تدریس میکنم خودم دوتاشو مشکلم زیست و شیمی کمی هست .من از دانشگاه ملی مدرک لیسانس ...

خیلی خب ولی برای زیست و شیمی برو حتما. آزمون قلم چی هم شرکت کن

خیلی خب ولی برای زیست و شیمی برو حتما. آزمون قلم چی هم شرکت کن

شرایطشو ندارم کلاس برم دوقلو دارم نمیتونم تو شهرمون پیش کسی بزارم .مخام شهر مادرم قبول شم برم از این شهر شاید کمی از مشکلاتم کم شه

چقدر خوب که میخوای کنکور بدی من متولد ۷۲ ام همش حس میکنم دیر شد و دیگه به دردم نمیخوره.بهم انگیزه بد ...

هیچ وقت دیر نیست من متولد ۶۷ هستم دوتا بچه دارم اما همش خودمو سرزنش میکنم که چرا برا رسیدن به ارزوهام تلاش نکردم .الان به این نتیجه رسیدم هیچ وقت دیر نیست من۳۴ سالمه پزشکی هم بخوام برم بخونم نهایت ۴۰سالگی پزشک میشم حداقل تلاشمو میکنم که حسرتم کم بشه که تسلیم نشدم و تلاشمو کردم .الان لیسانس فیزیکم ارشد روانشناسی اما اینا چیزایی نیستن که بتونن منو به آرزوهام برسونن.کتاب استاد عشق زندگی پروفسور حسابی به قلم پسرش هست حتما بخونش تا بفهمی تلاش یعنی چی