2777
2789
عنوان

خونه جدید پذیراییش ۲۰ متره خیلی کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 3461 بازدید | 72 پست
دارم عزیزم مبل اگه نتونم بزارم باید بزارم شون خونه مامانم 

منم دوتا 12متری دوتا هم راهرو دا م به نظرم بد نیست

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگم من حال و پدیرایی ندارم فقط دوتا اتاق ال هستش

یه اتاقیش ۱۲ متری میخوره یکیش ۱۲ و ۳ متری پایینش حالا اگه کسی پرسید بگم چند متره؟۲۷ متر؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

پذیرایی منم دوتا نه متر خورده و دورش خالیه...تی وی به دیواره و مبلام که حالت راحتی دارن جا شدن ولی خوب دیگه جایی برای این نیست که اگه مهمون بیاد سفره بندازم....مجبورم برای سفره انداختن مهمونم رو ببرم طبقه بالا که مبل نیست

😂😂😂روشون پارچه کشیدم کثیف نشن وگرنه عکس میدادم دیگ از اول تا اخرشو چیدم دیگ😂😂😂مجبور بودم راست ...

عکس میدی؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
یه ۱۲ متری میخوره با یه شیش متری و یه کناره خونه ای که الان هستیم خیلی بزرگه میخوام برم تو اون خونه ...

خوب چیدمان کنی به نظرم بد نشه 

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸
آخه آینه کنسولم با میز تلویزیون سته و خیلی شیکه و اینکه مبل خونه رو شلوغ میکنه 

ببین من شش متر در چهار متر که شده 24متر مساحتش ، بعد من دو تا فرش شش متری گذاشتم دو طرفش هم مبل 

خیلی جمع و جوره 

من خونه قبلیم پذیرایی 20 متر بود یه دست مبل استیل با میز نهار خوری هشت نفره با ویترین و .. گذاشته بودم قشنگ جا شده بود البته اینکه نقشه سالن مربع یا ال یا مستطیل باشه خودش خیلی مهمه 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

وسایل اضافه رو نبر.‌

یه خوابه است؟

خواهرم پذیراییش دوتا ۹ متریه با یکم‌کناره . تلویزیون و مبل راحتی رو برده تو یکی از اتاق ها.‌خیلی هم عالی شده. مبل تو هال فقط برای مهمون استفاده می شه. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

به نظر خودم که خوبه حالا شاید شما نپسندی