بچه ها میتونم برای افرادی که اینجا بیکار هستن یه کاری کنم که تو همین نی نی سایت ماهی 2 تومن و یا بیشتر در بیارین..خداییش راس میگم و الکی نیست اگه میخوای شریطشو بدونی بهم پیام بده من خودم هم دارم از تو نی نی سایت ماهی 20 تومن در میارم
مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭 وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....) تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟ صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه بگی چجوری؟ گول نزنیاا به خدا گول بزنی آرزو می کنم سوسک بیاد زیر تختت😑😂😂
رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋ به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝 بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍 آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂 اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست ..... ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی بچه ای اینطوره؟ لئون:همیشه اینطوره! 🌱 دیالوگ فیلم لئون حرفه ای
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
به نظرم کاربرانی که به شوهراشون شک دارم شناسایی میکنی بعد در نقش یک زن خیابونی درمسیره شوهره قرار م ...
😐😐😂😂😂
مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭 وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....) تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟ صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸
به نظرم کاربرانی که به شوهراشون شک دارن شناسایی میکنی بعد در نقش یک زن خیابونی درمسیره شوهره قرار م ...
چه ایده ی خفنی 😂
ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم البته به دنبال یک آهو هستم آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
من واقعا میذارم ولی کیه گوش شنوا.هرمشکل و سوالراجب گلداشتین بپرسین
من میخوام گلدون بفروشم
چیکار کنم؟
پیج زدم و...
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
😂😂 اره ایشالله لای موهات سوسک گیر کنه بعد بال بزنه نتونی هیچ کاری کنی فقط گول نزن😂
رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋ به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝 بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍 آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂 اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست ..... ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی بچه ای اینطوره؟ لئون:همیشه اینطوره! 🌱 دیالوگ فیلم لئون حرفه ای
یکی از فامیلمون از یکی پیج لباس زیر سفارش میده خیلی ارزون میفروشه هر چی ازش میپرسیم ما رو میپیچونه نمیگه اونوقت توقع دارید یک نفر غریبه بیاد بگه چطور درآمد داشته یاشید اگه کار خوب باشه اول خواهر و فامیل خودشون رو معرفی میکنم بعدم دوست و آشنا