2777
2789
عنوان

معرفی فیلم کره ای

428 بازدید | 21 پست

سلام سلام 

میشه اگه فیلمی قشنگی که دارید می‌بینید یا دیدید بهم معرفی کنید 

فیلمی که هم طنز باشه هم عاشقانه هم یه جاهاییش گریه کنی هم ماجراجویی 

توقعم بالاست میدونم🤦🏻‍♀️🤣

خودم اینا را دیدم 

‌خون شیرین

‌عاشقان ماه

‌گابلین

‌دبلیو

‌من ربات نیستم

‌افسانه دریای آبی

‌آقای ملکه

‌نسل خورشید

‌پینوکیو

‌پادشاه ابدی

‌زیبای حقیقی

‌پسران برتر از گل ( چینی)

‌بازی مرکب

‌رویای بلند ۱

‌وقتی تو خواب بودی

‌شریک مشکوک

‌دختر تک شاخ من

‌اف ۴ ۹ قسمت

‌شوالیه رویایی

‌مدرسه ۲۰۱۷

بعضیاشون کره ای نیست 

اگه سریالی میدونید که قشنگه هم عیبی ندارد کره ای نباشه 

حالم چند وقته خوب نیست دلم یه فیلم خوب میخواد که ببینم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنت هاوس چی

ندیدمش

قشنگه؟

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

هتل دل لونا🥰

وینچنزو...

قاضی شیطان...

My name

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
وارثان عالیهههه تسنقذقتینج

میدونی وارثان یکی از فیلم‌هایی که نصفه دیدم ول کردم 

نمیدونم چرا یه دوره فقط چند قسمت می‌دیدم ول میکردم

وارثان را تا اون جایی دیدم که دختره رفت پیش خواهرش بعد پسره را میبینه می‌ره خونش و اینا 

میدونی وارثان یکی از فیلم‌هایی که نصفه دیدم ول کردم  نمیدونم چرا یه دوره فقط چند قسمت می‌دیدم ...

اووو تازه اولشه که 

حتما ببین محشره این فیلم خیلی داستانش قشنگه 🤩

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
وینچنزو دو بونگ سون زن قوی عشق بی پروا

وینچرزو را دو سه قسمت دیدم ولی نپسندیدمش نمیدونم چرا انگار من بازیگریش را توی نسل خورشید دوست داشتم 

عشق بی پروا را میذارم تو برنامم 

میدونی وارثان یکی از فیلم‌هایی که نصفه دیدم ول کردم  نمیدونم چرا یه دوره فقط چند قسمت می‌دیدم ...

پسره اسم داره لی مین هو در نقش کیم تان 

دختره هم اسم داره پارک شین هه در نقش چا اون سانگ 😡

رفت؟؟ خب به درک...خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه