2777
2789
عنوان

چیکار کنم به نظرتون🧐

97 بازدید | 4 پست

دوستان من به تازگی با یک گروه دوستانه 8 نفره آشنا شدم که فقط دونفر ازشون همسن من هستن بقیشون از من و اون دونفر خیلی کوچیکترن

یک سری اخلاق و رفتارهاشون خوبه ولی بینشون احساس خوبی ندارم

همسن ما نیستن که یعنی درکی از مسائل سنی ما ندارن و البته من دوست داشتم با آدم هایی همسن خودم و هم سطح خودم رفت و آمد کنم ولی خب متاسفانه نه همسن من هستن نه هم سطح هستیم

حالا نظرتون چیه؟به دوستی باهاشون همچنان ادامه بدم یا کلا ارتباطم رو قطع کنم؟

حقیقت این هستش که خودمم احساس میکنم اونا بامن راحت نیستن آخه اگر قراری بزارن یا جایی برن تا وقتی من پیگیر نشم سراغی ازم نمی‌گیرند و زیادم باهام صمیمی نیستن

شما راه پینشهادیتون چیه؟کار درست چیه چیکار باید کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار درست اینه قطع ارتباط کنی اوناهم معلومه نمیخوان با تو باشن

حقیقتش خودم هم این رو متوجه شدم ولی فکر کردم شاید به خاطر تازگی آشناییمون باشه چون هنوز یک هفته نشده باهاشون در ارتباطم پس گفتم طبیعیه احساس راحتی باهام نداشته باشند

اینم بگم که من هربار با هرکسی ارتباط گرفتم و به عنوان دوست باهاش رفت و آمد کردم آخرش فهمیدم کارم اشتباه بوده و نباید باهاش رفت و آمد میکردم 

الان هم دو دل موندم که کار درست چیه چون نمیخوام مثل دوستای قبلیم که آدمای درستی نبودن و اشتباه کرده بودم که باهاشون رفت و آمد داشتم اینا هم همین شکلی بشن آخرش

میخوام از همین اولش تصمیم درست رو بگیرم که مجبور نشم آخرش به اولش فکر کنم