با دایی دوستم ۳ سال دوست بودم الان زن گرفته ناراحت نیستما خوشحالم هستم براش ولی یاد قبلا میوفتم میگم چ اسکلی بودیم🤣🤣🤣سرباز بود بعد پادگان زنگ میزد التماس مامانم برم ببینمش نیم ساعت ب زور میرفتم تا پارک و میومدم چقدددد قول ازدواج میدادیم بهم🤣🤣خلاصه ک خیلی این دوستا هارو جدی نگیرید تا ۲ سال بعد کاتمون هنوز ساعتی ک تولدش خریدم دستش بود ولی حالا من ی بچه دارم و اونم نامزد الهی ک خوشبخت بشن کلا عشق و عاشقی رو جدی نگیرید 😅😅
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
شادی را به دیگران هدیه کن و غم دیگران را شریک . خودت باش و صادق . بزرگ منش و مهربان باش و رازدار و باعطوفت . اگر با این صفات زندگی کردی هرگز منتظر قضاوت دیگران نباش هر طور که مایلند قضاوت کنند راه تو درست است حتی اگر همه مخالفت کنند
چه راحتی عزیزم من 10ساله عاشق کسی ام بهم نرسیدیم کسی هیت با چله حق شناس به ...
من عاااشق شوهرمم بعد این پسره ام با شوهرم دوست شدم و بهش رسیدم ک هرروز میگم شکر
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕