2777
2789
عنوان

دوست پسر سابقم ازدواج کرد

1730 بازدید | 47 پست

با دایی دوستم ۳ سال دوست بودم الان زن گرفته ناراحت نیستما خوشحالم هستم براش ولی یاد قبلا میوفتم میگم چ اسکلی بودیم🤣🤣🤣سرباز بود بعد پادگان زنگ میزد التماس مامانم برم ببینمش نیم ساعت ب زور میرفتم تا پارک و میومدم چقدددد قول ازدواج میدادیم بهم🤣🤣خلاصه ک خیلی این دوستا هارو جدی نگیرید تا ۲ سال بعد کاتمون هنوز ساعتی ک تولدش خریدم دستش بود ولی حالا من ی بچه دارم و اونم نامزد الهی ک خوشبخت بشن کلا عشق و عاشقی رو جدی نگیرید 😅😅

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

مبارکه😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل کات کردنتون چی بود؟

شادی را به دیگران هدیه کن و غم دیگران را شریک . خودت باش و صادق . بزرگ منش و مهربان باش و رازدار و باعطوفت .    اگر با این صفات زندگی کردی هرگز منتظر قضاوت دیگران نباش هر طور که مایلند قضاوت کنند راه تو درست است حتی اگر همه مخالفت کنند

من‌ با دوست پسرم ازدواج کردم خیلیم راضیم 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

الان خوشحالی!؟ 

این مسائل جار زدن نداره

افتخار هم محسوب نمیشه

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
مبارک باشه عزیزم  

ممنونم

ولی چند سالی گذشته تازه عروس دوماد نیستیم 

به همه هم توصیه میکنم البته

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
چه  راحتی عزیزم  من 10ساله عاشق کسی ام  بهم نرسیدیم  کسی هیت با چله حق شناس به ...

من عاااشق شوهرمم بعد این پسره ام با شوهرم دوست شدم و بهش رسیدم ک هرروز میگم شکر 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕