2777
2789
عزیزم  ان شالله به خیر و سلامت و‌ شادی میاد خونه  طبیعی بودی ؟ چند هفته ؟

39 هفته گلم

سزارین بودم 

9 ماه هزینه و وقت گذاشتم برای دکتر

برای 17 مرداد وقت سزارین داد 

16 مرداد کیسه آبم پاره شد دکتری که 9 ماه زیر نظرش بودم نیومد 😓دکتر شیفت گفت میخوام استراحت کنم عصر میبرمت اتاق عمل، 6 ساعت بعد اینکه من بستری شدم  و بچه ام تو خشکی بود تازه منو برد اتاق عمل 😭

خیلی درد دارم از این طرف هم بچه ام اینجوری شد

قبول هم نمیکنن اشکال از اوناست میگن تا 18 ساعت چیزی نمیشه... آخه من که سزارین بودم چرا باید 6 ساعت علافم کنید درد طبیعی بکشم ☹️ دعا کن بچه ام خوب باشه خیلی دلم گرفته بدون بچه اومدم خونه الهی بمیرم براش 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

39 هفته گلم سزارین بودم  9 ماه هزینه و وقت گذاشتم برای دکتر برای 17 مرداد وقت سزارین داد&nbs ...

عزیزم 

چه اذیت شدی 

بسپار به خدا 

مطمئن باش سختی ها هم میگذره 

به زودی نی نی توی بقلت و همه خوشحالین. 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
وای عزیزم انشلاخوب میشه مگه مشکل داشتیدشما منم قراریه هفته دیگه زایمان کنم 

نمیدونم اصلا چی شد 

فقط کیسه آبم پاره شد 6 ساعت بعد منو بردن اتاق عمل 

تو صفحه دوم توضیح دادم 

من صدرصد سزارین بودم ولی درد طبیعی کشیدم 

زود دنیا نیومده گلم 39 هفته 

برات از ته دلم دعا کردم خودم مادرم اشکم در اومد برات

إنشالله فردا پیشته 

اگه یکی دو روزم بیشتر موند نگران نباش مهم سلامتیشه

تنهایی.... ن تقدیره ن انتخاب....تنهایی  اجباره وقتی کم پیدا میشه .....کسی که آدم باشه  
برات از ته دلم دعا کردم خودم مادرم اشکم در اومد برات إنشالله فردا پیشته  اگه یکی دو روزم بیشت ...

ممنون عزیزم ان شاء الله به دعای شما خوبان فردا با خبر خوش میام 

ممنون عزیزم ان شاء الله به دعای شما خوبان فردا با خبر خوش میام 

انشالله عزیزم

اگه تونستی بهم خبر بدی

خوشحال شم

تنهایی.... ن تقدیره ن انتخاب....تنهایی  اجباره وقتی کم پیدا میشه .....کسی که آدم باشه  

چقدر شماها مظلومید اگه منو قوم شوهر من بودن بیمارستانو ب اتیش میکشیدن 

چرا هیچیش نگفتین استراحت بخوره تو سرش ۱۵مین هم نمیشه سزارین میکردو بعد میرفت کپه مرگشو میزاشت حالا ازاینور بچه طفل معصوم چند روز هم باید تو ای سیو باشه ک این تحفه میخواسته کله بزاره خیلی اعصابم خورد شد باید از بیمارستان شکایت میکردی پولشونو نمیدادی اع اه