2777
2789

خانمیکه باآقا6ساله دوسته آقاچندبارولش کرده وبادعای محبت معشوق وطلسم واین چیزامیخوادباهاش ازدواج کنه وازالن بهش میگه شوهرم بنظرتون هرزه نیست؟ یاچطورزنیه؟ آقاهم بهترازخودش نیس هرزه وچشم چرونه

منظورت کیه ؟

دعا و طلسم فقط برای مدت کوتاهیه.. و تنها اثاری ک از طلسم میمونه اجنه هستن

گاهی اوقات باید لبخند ساختگی به تن وانمود کنی که هرگز چیزی اتفاق نیفتاده است.و این تسلیم شدن نیست بزرگ شدن است. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت کیه ؟ دعا و طلسم فقط برای مدت کوتاهیه.. و تنها اثاری ک از طلسم میمونه اجنه هستن

یه خانومی که به دوس پسرش میگه شوهرم هیزه چکارکنم؟ بازمیخوادبادعاوبقول خودش طلسم اقاشوهرش بشه

بعدهمین خانوماکه اینه زندگیشون اززندگی مردم ایرادمیگیرن خجالتم نمیکشن آدم بااین کاراوهرزگیابهتره بره ...

ببین من الان یکی که قبلا با شوهرم دوست بوده الان ازدواج کرده و دوتا بچه داره اومده وسط زندگیم، منم یه بچه دارم، نمیدونم چکار کنم 

چه میدونم، چی بگم، اینا هارن شوهراشون نمیتونن جلوشونو بگیرن 

والا اینم کرم گاتیوبزن برادوس پسرش که بیکینشوروشن کنه بعدهمش دنبال اینکارا که جبتونه جذاب بشه توچش این آقام علوم نیس این آقازن داره یه مشکلی داره که این همش نگرانه یه خانوم براش دردسر رست کنه خانوم بدبختومیخواددعایی کنه

چه میدونم، چی بگم، اینا هارن شوهراشون نمیتونن جلوشونو بگیرن 

ایناصاحب ندارنوزندگی درست درمونی ندارن معلوم گشنگی میکشن چشونه وگرنه بایکی بودن نکه هرروز بایکی لاس میزننوبادعای بیقراری معشوق میخوان خودشونوبچسبونن  بگوخب توکه شوهروبچتوداری بتمرگ

خدا لعنتش کنه 

نفرین شده خدایی هست وگرنه به یه مردهرزه کثیفترازخودش که دنبال عکس زن مردمه نمیگف شوهرم وبرااین آشقال با دنبال دعای بیقراریه اینکه چطورجذاب بشه

دنبال خوش گذرونی هستن 

اینااگه پدرمادردرستی داشتن اینطوری ول نبودن مگه مادیگه دوس دخترپسرندیدیم بایکی هستن بعدش خوششون بیادازهم ازدواج میکنن دیگه جادوودعاواین چیزاچیه کرم گاتیوچیه این وسط اونم کاش طرفش بی ارزه یه آشغال ازخودش دیگه میخواد بی‌ادبگیرتت چرادنبال دعایی کردنی