2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دارم جدیدا از مشاورم تبلیغ میکنم😂

ببین من سر اینجور مسائل از مشاورم که دوست زنداییمه مشاوره آنلاین میگیرم خیلی بهم کمک میکنه و راهکار میده همیشه بهم راهکار میده که واسه همسرم تکراری نباشم

قیمتشم خیلی خوبه 

دیگه بعد دو سالم با این همه کدورتی که پیش اومده فک نکنم تین رابطه بشه مثل اولش😢

بستگی داره مشکلتون سر چی باشه مثلا خستگی گریه های بچه شب بیداری خب اینا حل میشه فقط صبوری کرد اما صبور نباشین سر هر چیزی هی دعوا کنید آره رابطه همینجوری بد میمونه 

شمارشو میزاری؟ تلفنی مشاوره میده؟ جلسه یا ساعتی هزینش چقدره؟ 

آره عزیزم درخواست دوستی بده شمارشو بدم بهت

تو واتساپ مشاوره میده اینجوری به نظرم خیلی خوبه چیزایی که میگه و یادم میره دوباره ویساشو گوش میکنم

ساعتی هفتاده ولی بگو عمادی معرفیم کرده ساعتی ۵۰ ازت بگیره

بستگی داره مشکلتون سر چی باشه مثلا خستگی گریه های بچه شب بیداری خب اینا حل میشه فقط صبوری کرد اما صب ...

همه اینایی که گفتی هست بعلاوه یه سری مشکلات جانبی سردی رابطه بعدشم که همش بحث 😢

آره عزیزم درخواست دوستی بده شمارشو بدم بهت تو واتساپ مشاوره میده اینجوری به نظرم خیلی خوبه چیزایی ک ...

عزیزم منم درخاست میدم میشه به منم بدی لطفا

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️