2777
2789
عنوان

دستور حلوا میخام .....

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 43 پست
برای صد نفر دستوری که دادم رو میتونی ضربدر ۶ یا هفت کنی . فقط برای این حلوا آرد آرد نون سنگک نبا ...

مارک رشد خریدم ،سه بسته ۹۰۰گرمی ،

فعلا یه بسته رو درست میکنم ،انشاالله از پسش برمیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی به نظرم حالا حتما نباید زیاااد درست کنی . همون به اندازه ۴ ۵ لیوان آرد درست کن . هر چند تا ظرف ش ...

یهویی به دلم افتاد درست کنم ،هرچقدر ک شد مهم نیست ،فقط خودم‌گفتم زیاد درست کنم ک به خیلیا برسه ،

ولی الان ک توضیحات و خوندم تصمیمم عوض شد ،کمتر درست میکنم

مارک رشد خریدم ،سه بسته ۹۰۰گرمی ، فعلا یه بسته رو درست میکنم ،انشاالله از پسش برمیام

هر میزان آرد که می خوای استفاده کنی با لیوان دم دستی خودت اندازه بزن و به همون میزان آب و شکر اصافه کن.‌شکر یکم کمتر باشه ایرادی نداره. روغن هم معمولا بین نصف تا برابر ارد باید درنظر بگیری بستگی به جنس آرد داره. حوصله به خرج بدی شعله کم باشه خوب می شه

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
مارک رشد خریدم ،سه بسته ۹۰۰گرمی ، فعلا یه بسته رو درست میکنم ،انشاالله از پسش برمیام

اگر میخوای درست کنی بذار دقیق دقیق تر واست بنویسم. ببین خیلیییی سادستا. اما یه سری نکته هارو باید رعایت کنی. کلا این حلوا باید وقتی کره رو بهش اضافه میکنی باید حالت مایع بشه . یعنی کره زیادی میخواد . و نباید زیاد تفت بخوره که رنگ آرد عوض بشه . رنگش رو از زعفرون میگیره . پس زعفرونش نباید کم باشه . زعفرون کم بریزی بی رنگ و رو میشه . رنگ این حلوا آخرش زرده . قهوه ای نمیشه . 

پس اینجوری شد که آرد و کره رو باهم بریز شروع به قل قل ریز که کرد دو سه دقیقه تفت بخوره خوبه. بعد هم شربت رو بریز و نذار سفت سفت بشه . چطور بگم مثل شکلات صبحانه مثلا حتی رقیق تر بردار چون سرد بشه سفت تر میشه .باید  حالت کش دار باشه . و بعد سریع بریز تو  یه ظرف دیگه تا حرارت قابلمه باعث نشه حلوات سفت بشه . سریع آماده میشه 

برای ۹۰۰ گرم آرد تقریبا ۸۰۰ تا ۹۰۰ گرم کره میخواد 

۸ لیوان گلاب 

و زعفرون هم که حدودی باید ریخت دیگه .

هل یا طعم دهنده دیگه نریز تو این حلوا. چون طعم گلاب باید بده

قربونت عزیزم . اگر درست کردی بیا نتیجش رو بگو . منم چهار شنبه سزارین دارم. خیلی التماس دعا

ای جااااااااااااانم ،الهی بحق امام حسین بچت به صحت و سلامت بدنیا بیاد ،الهی به حق دله شکسته ی زینب لبت خندون بشه و بچت و به شادی در آغوش بگیری ،😍😍😍😍تنت سالم 

ای جااااااااااااانم ،الهی بحق امام حسین بچت به صحت و سلامت بدنیا بیاد ،الهی به حق دله شکسته ی زینب ل ...

انشالله عزیزم . به حق این روزا خدا انشالله هرکس که منتظره رو دامنش رو سبز کنه و بچه سالم و صالح بهش بده