2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

233 بازدید | 13 پست

سلام من دوتا بچه دارم الانم واقعا نمی‌تونم تحمل کنم اخلاق خیلی کندی داره  همه کاری کردم خوب بشو نیس و من مثل ی برده و ی زندانی دارم زندگی میکنم..الان میخوام برم جدا شم ودیگه هیچی مهم نی برام.....ولی ته دلم میترسم از همه چی

ترس برادر مرگه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادت حامیت هستن؟

چرا اکثرا اینو میگن؟ مگه هرکی خانواده نداره یا خانوادش بده باید با هر ذلتی بسازه؟

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه و صلوات بگید ممنونم خدا امواتتون رو بیامرزه🥺

مردا درست بشو نیستند ..من و شوهرمم هرروز بحث داریم من حتی نمیتونم واسه زندگی خودم نظر بدم ..فوری فکر می‌کنه من دارم نیش و کنایه میزنم😭خسته شدم از بس گریه کردم زیر چشام پفففف کرده اومده بالا سر هیچییییی یه دعوایی راه میندازه

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
دقیقا .....همینطورن ..چرا جدا نمیشی

من روزی که ازدواج کردم گفتم بمیرم با کفن برمی‌گردم خونه بابام ..من اومدم زندگی کنم نمی‌دونم چرا نمیتونم الانم باردارم ..هرسری بحث درست می‌کنه خودش بعد میگه تقصیر توعه خودش نمیتونه اصلا حرف بزنه دعوا راه میندازه ..هر سری دعوا راه میندازه اولین حرفش اینه بریم طلاق بگیریم منم میگفتم به پاش گریه و التماس که طلاقم نده 😭می‌دونم شاید خیلیاتون مسخرم کنین یا بگین خاک تو سرم ...ولی خیلی چیزا هست ..من از وقتی شکستم که تازه دوماه بود باردار بودم بچه اولم بجای اینکه هوامو داشته باشه دعوا راه انداخت و اومد گفت بچه رو بنداز و طلاق بگیریم در غیر اینصورت تا هفت سالگی پیش خودت بعدش نمیزارم رنگشم ببینی واااای الان دارم سکته میکنم تکرارش کردم ...اونم منی که هزاااارتا نذر و نیاز کردم دکتر رفتم تا باردار بشم ولی خدا دارم دیونه میشم میترسم بچمو بگیره😭😭

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار