2777
2789
عنوان

بیاین حالم بده😐

322 بازدید | 23 پست

۳ ماه پیش منو دید خیلی محترمانه گفت ازت خوشم میاد و آیدی اینستامو گرفت بعد سه ماه چت کردن دوبار دیدمش اون دوبار نذاشتم حتی دستمم بگیره... ولی دیشب دیدمش گونمو بوس کرد گفت توام بیا محکم بوس کن منم به حالت میک زدن یه لحظه زبونم خورد به گونش بعد با دست پاکش کرد فکر کنم بدش اومد اب دهنم خورد به گونش😕 بعد انگشتشو گذاشت رو دماغم گفت یه لحظه وایسا ببینم دماغت عمل شه چجوری میشه😐 منم خیلی ناراحت شدم بهم برخورد آخه دماغم متوسطه خوبه نه قوز داره نه بزرگه 😢الان حس خجالت دارم اعتماد به نفسمو از دست دادم حس میکنم بی ارزشم رفتم خونه بهش پیام دادم جدا شیم اومده میگه بخدا من به تو و این رابطه علاقه دارم من خیلی ازت خوشم میاد جذبم کردی با چشات با رفتارت با سنگین بودنت ولی من الان احساس میکنم زشتم 😭یا چرا بوسش کردم خدایا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر 

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜

دفعه سوم اینطوری بوسش کردی ؟ 

دختر 

این چه رابطه های بی سر و ته و بی فکری هست 

من مخالف رابطه عادی و آشنایی و معاشرت نیستم ولی رابطه جسمی نه 

وابستگی های شدید تر ایجاد میشه و فکر و منطق تعطیل میشه ها

مراقب خودت باش 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

تو برخورد سوم ماچ آخه ؟ 

با اینکه حالا چیز بزرگی نگفته ولی حس می‌کنم یاوه گوعه 

یعنی ازینا که فکر نمیکنن حرف میزنن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
قیافمم خیلی خوبه هیکلمم ارسی خوبه چشم و ابروم درشت و مژه هامم پرپشته دهنمم کوچیک

مشخصات میدی ؟! 

مگه اومده عروسک بخره 

وای 

بچه ها رو شخصیت و اعتماد به نفس خودتون کار کنید

بخدا جذابیت و دوست داشته شدن از شخصیت و اخلاق و هدف و اعتماد به نفس و استقلال و خوش فکر بودن و سواد و ... میاد 

قیافه در همون حد که اول به دل بشینه کافیه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

اسی ناراحت نشو حتما هول کرده چون بوسش کردی و پاک کرده برای همین یه چیزی وسط انداخت که مثلا بحث رو عوض کنه اگه از پاک کردن گونش هم ناراحت شدی خاب بعضیا از خیس شدن گونشون خوششون نمیاد🥴

آهای اصغر و صغرا اهای اصغر و کبرا💃💃(اثرات جدید کرونا)⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩