2777
2789

من ۶ ماهه که مولفیکس استفاده میکنم بسته های ۳۴ عددی ۱۴۵ هزارتومن و بسته های ۶۲ عددی ۲۲۰ هزار تومن البته ما همیشه ی بسته بزرگ میگیریم که ۴ بسته ۳۴ عددی داخلشه که میشه ۵۸۰ تومن همون بسته ۱۴۵ میشه خیلی هم عالیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۶ ماهه که مولفیکس استفاده میکنم بسته های ۳۴ عددی ۱۴۵ هزارتومن و بسته های ۶۲ عددی ۲۲۰ هزار تومن ال ...

در ماه چند بسته استفاده میکنی ؟؟

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   
در ماه چند بسته استفاده میکنی ؟؟

ماه نمیدونم دقت نکردم ولی روزی ۴ تا حداقل بعضی وقتا نگاه میکنم میبینم اصلا کثیف نکرده میشه روزی س تا البته روزای اول تا ده تا هم میرفت آخه هرچقد بزرگتر بشن کمتر دستشویی میرن 

ماه نمیدونم دقت نکردم ولی روزی ۴ تا حداقل بعضی وقتا نگاه میکنم میبینم اصلا کثیف نکرده میشه روزی س تا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

لطف کردی 🙏🏽🌹

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   

من تا سایز 5 از مولفیکس استفاده کردم  ، الان سایز 5 مولفیکس برای پسرم کوچیکه و سایز 6 بزرگ و هر دوسایز به لباسش نم میداد ، این شد که هانیز ۵ میگیرم و راضیم هم از نظر سایز هم نم دهی، فقط مصرفش به نظرم یه خورده بالاتره، زودتر از مولفیکس پر میشه و جیش و نشون میده، که البته برای بچه هایی با پوست حساس میتونه مزیت باشه که زود عوض بشه تا نسوزه