2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علوم ورزشی چون عملیه و دانشگاه پیام نور غیر حضوریه این رشته توی پیام نور خوب نیست

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
از چه لحاظ؟

علوم تربیتی بهترین رشتس فعلا توی ایران

میری اموزش پرورش راحت حقوقتو میگیری هرجا بخوای یه وام بگیری میگی این فیش حقوقی معلمیمه

چقد عزت و احترام داری

خیلی عالیه درسته حقوقش خیلی زیاد نیست ولی چندسال ک بگذره حقوقت بیشتر میشه .

ولی مثلا بخوای بری وکالت بخونی اولا ک باید پول داشته باشی یه جای خوب دفتر وکالت بزنی بعد بشینی ببینی ایا کسی میاد موکلت بشه یا نه با کلی ادم خلاف و غیره سرکار داری جونتم بعضی وقتا ممکنه به خطر بیوفته و ضمن اینکه رشته بسیییییییااااااار سختیه

میشه برای رسیدن به عشقم و خواسته هامون یه صلوات بفرستی؟😔😍😘😭😭😭😭😭😭💔🖤
علوم تربیتی بهترین رشتس فعلا توی ایران میری اموزش پرورش راحت حقوقتو میگیری هرجا بخوای یه وام بگیری ...

مرسیی😪پس من علوم تربیتیو میزنم....حسابداری چطوره؟

مرسیی😪پس من علوم تربیتیو میزنم....حسابداری چطوره؟

حسابداری هم خوبه میری تو بانک اگ درست خوب باشه زرنگ باشی ولی در کل برای خانما اونم با این شرایطی ک میبینیم😑🤦‍♀️معلمی بهتره چون محیط زنونست راحتی نگرانیی نداری

میشه برای رسیدن به عشقم و خواسته هامون یه صلوات بفرستی؟😔😍😘😭😭😭😭😭😭💔🖤