2777
2789

سلام .

حالم خوب نبود خواستم یکم بخوابم، به ساعت نگاه کردم،

دیدیم الان امام حسینم تنها و بی کس تو گودال قتلگاه افتاده،من  چطور با خیال راحت چشمام رو ،رو هم بزارم!!😭

الان شمر رو سینه اش زانو زده ، الان داره سرشون رو از پشت گردن میبره..😭😭😭

وااای خدایا😭😭😭

بمیرم برات حسین مظلوم غریبم...

بمیرم برات آقا جانم...

تا قیامت برات خون گریه کنم عزیز دل زهرا😭😭

ببخش که من اون موقع نبودم آقا جانم...😭

ببخش که نبودم تا کمکت کنم...😭

ببخش که تنهایی مظلوم جانم...😭😭😭

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

ساعت شهادت امام حسین غریبم..به ساعت چهار شش دقیقه بعد ظهر...بمیرم برات آقا جانم😭😭😭😭

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا پسرم دعا کن خوب شه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

عزیز دلم 

بهت تسلیت میگم

انشالله بتونی نوه شون مهدی فاطمه رو یاری کنی

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
روضه گودال قتلگاه..😭😭😭

دور گودال ازدحامی شد - معرکه غرق در حرامی شد

تکیه داده به نیزه ای آقا - خاطرش محو خیمه ها می شد

لشگر کوفه دوره اش کردند - سنگ و تیرش زدند، تا می شد

آنقدر نیزه خورد بر جسمش - نیزه بر روی نیزه جا می شد

زخمی و ناتوان به خاک افتاد - داشت روح از تنش جدا می شد

تا می آمد دوباره برخیزد - استخوان شکسته تا می شد

لشگر آن دم که بر سرش می ریخت - همه آفاق نینوا می شد

پیکرش را که پشت و رو کردند - زخمها تازه خوب وا می شد

لگد شمر، با غرور و غضب - بر سر و صورتش رها می شد

شمر وقتی که روی سینه نشست - کربلا تازه کربلا می شد

سینه سنگین و حنجره پر خون - نفسش سخت و با صدا می شد

از گلو خنجرش نشد ببرد - ولی افسوس، از قفا می شد

کاش می شد که زینبش نرسد - یا که از روی سینه پا می شد

کاش زینب به خیمه بر می گشت - عرش مبهوت این عزا می شد

آه، ناموس حق در آن غوغا - صید صد چشم بی حیا می شد

ناله ی مادرش شنیده که شد - راز گودال برملا می شد

صبح فردا و نعل تازه و اسب

بدنش مثل بوریا می شد

بمیرم برات اقا جان داغ همه رو دیدی 😔😔😔 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
جوری ساعتش رو دقیق میگی انگار اونجا بودی

تو مقاتل نوشته ساعات حدودی شو

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)

من اعتقادات خیلی قوی ندارم و اونطوری نیستم ادعام بشه من طرفدار دینم، ولی امروز ی غم بینهایتی تو دلم هست.. تو این چنروز اصلا دلم نمیخواست برم هیئت ولی امروز عجیب دلم خواست برم و ظهر رفتم 

نمیدونم چرا ولی خیلی دلم گرفته، خیلی ناراحتم و گریه میکنم 

امام حسین برام محترمن ولی من ادمی نبودم که گریه کنم بخاطر محرم، الان نمیدونم چم شده:)

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
جوری ساعتش رو دقیق میگی انگار اونجا بودی

عزیزم

اینو تاریخ دان ها گفتن، از روی نوشته ها و اسناد معتبر موجود

عزیز دلم  بهت تسلیت میگم انشالله بتونی نوه شون مهدی فاطمه رو یاری کنی

من به شما و همه عزاداریهای حضرت تسلیت میگم..

ممنون عزیزم...از دعای خیرت