2777
2789
عنوان

یعنی حاملم😟😧

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 57 پست
من ی روز قبل موعدم زدم عزیزم ومثبت شد ان شالله براشمام مثبت شه اما ممکنه الان نشون نده چندروز دیگ نش ...

اخه اقدامم فقط یک روز اونم روز دوازدهم بوده و بقیه روزا نبوده شوهرم

انقد دوساله بی بی زدم و امتحان کردم ک یکذره امید ندارم

اخه اقدامم فقط یک روز اونم روز دوازدهم بوده و بقیه روزا نبوده شوهرم انقد دوساله بی بی زدم و امتحان ...

چرا گلم مگه؟ اما ربطی نداره اینجوری اسپرم قویتره اما خوب معمولا میگن باید ی روز درمیون باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم آوینا خیلی خوش آواست مطمئن باش پشیمون نمیشی  ببین هرکسی هم ازت پرسید چی میزاری بگ ...

ان شا الله

ممنونم ازت🤗 خدا خیرت بده

اینکه ۱۰۰٪. دیدم اطرافیان چ واکنشی دارن.

اصلا دیگه نمیخوام برم پای فامیل. مدام میخوان شکم و سینه امو ببینن😐 از ترک خوردنم میپرسن! برای چاق شدنم نظر میدن و... مطمئنم اسمی رو بگم ی حرف سنگین بهم میزنن. اصلا نمیگم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ان شا الله ممنونم ازت🤗 خدا خیرت بده اینکه ۱۰۰٪. دیدم اطرافیان چ واکنشی دارن. اصلا دیگه نمیخوام ب ...

دیشب بعد سالها رفتم خونه عمم گیر دادن اسم بچه رو بزار نرگس 

ما نرگس صداش میکنیم گفتم شما ده تا بچه نفری دارین خب اسم دخترای خودتونو میزاشتید نرگس 

نرگس قشنگه اما قدیمی ما باید به آینده بچه و مدرسه رفتنشم فکر کنیم همه اسمای جدید بعد بچه ی ما اسم دهه شصتی داشته باشه

خیلی دلم شکست از دیشب 

بابام ک کلن گفت من باید انتخاب کنم من سکوت کردم چون رو اسم دخترم دوست ندارم کسی نظر بده

این شکم و سینه هم خوب گفتی دیروز مهمونشون منتظر بود من برم شکمم رو ببینه😐خوب شد دیر رفتم ندیدمش 

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
دیشب بعد سالها رفتم خونه عمم گیر دادن اسم بچه رو بزار نرگس  ما نرگس صداش میکنیم گفتم شما ده تا ...

عمه!!! والا این دیگه خیلی زوره..

منماز اسم نرگس خوشم نمیاد.

بابای منم میگه نسرین و افروز قشنگه. مامانم میگه شقایق و رها و زهرا. شوهرمم بارانا😐

فک کردم این افکار مزخرف و پوسیده رو فقط فامیلای ما دارن😑 مادربزرگم گیر داده بود شکمتو ببینم😐 بخدا مانتومو بگو با ج زوری گرفته بود میکشید. بعدم گفت نکنه جای گاز شوهرت روشه نمیخوای کسی ببینه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 (مگه سگه!!  )

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عمه!!! والا این دیگه خیلی زوره.. منماز اسم نرگس خوشم نمیاد. بابای منم میگه نسرین و افروز قشنگه. ...

بخدا گفت فلانی خیلی منتظر بود شکمت رو ببینه گفتم مگه فلانی پزشک زنان شده

بعدهم با ذوق وسط مردا بهم میگه میدونی زایمان سزارین ممنوع شده باید طبیعی بیاری

گفتم مگه ممنوع نبود پول میدی قشنگ میری بیمارستان خصوصی سزارین میشی اصلا اخه بگو به چه اینقد دغدغه زایمان منو داری 

خلاصه که دیشب کلی فشارمو بردن بالا

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
بخدا گفت فلانی خیلی منتظر بود شکمت رو ببینه گفتم مگه فلانی پزشک زنان شده بعدهم با ذوق وسط مردا بهم ...

بعضیا واقعا بی حیا هستن

اره ب زایمان آدم و تازه بعدشم کار دارن! حالا صب کن بعد زایمان ببین دیگه چیا میگن ک شاخ و دم درمیاری!.

انتخاب منم سزارینه. امیدوارم راحت باشه

بعضیا واقعا بی حیا هستن اره ب زایمان آدم و تازه بعدشم کار دارن! حالا صب کن بعد زایمان ببین دیگه چیا ...

شک نکن راحت ترع از طبیعی که باید چندساعت دردکشید و وای بهش نمیتونم فکر کنم واقعا شجاعت میخواد

چرا وقتی سزارین هست آدم برع سمت طبیعی

من که دیگه کلن سمت فامیل نمیرم 

شک نکن راحت ترع از طبیعی که باید چندساعت دردکشید و وای بهش نمیتونم فکر کنم واقعا شجاعت میخواد چرا و ...

منم دقیقا همینو میگم. علم پیشرفت کرده ک کار ما رو راحت تر کنه. ب هر حال عمل سخته اما بهتر از چندین ساعت درد کشیدن و بعد هزارتا مشکل دیگه اس