2777
2789
عنوان

یعنی حاملم😟😧

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 57 پست
وای حالا چرا  دختر پسر ن

عزیزم من با شما نبودم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خانوم خانوما اسم انتخاب کردی؟۹هفته دیگه دنیا میاد😍

نه متاسفانه🤦🏻‍♀️

کاش ۹هفته دیگه بیاد تموم شه این دوران سخت..

۲۲مهر تاریخ زده برام.. هنوز خیلی مونده

هیچ اسمی ب دلم نمیشینه. آوینا چطوره؟ لطفا کمکم کنید🙏🏻

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
نه متاسفانه🤦🏻‍♀️ کاش ۹هفته دیگه بیاد تموم شه این دوران سخت.. ۲۲مهر تاریخ زده برام.. هنوز خیلی مو ...

بخدا خواستم بهت بگم آوینا خوشگله

من خیلی وقته رستارو انتخاب‌کردم وگرنه آوینا میزاشتم

منو چی میگی ۲۰آبان 😩 انشاالله سالم و به موقع دنیا بیان 🙏🏼💖

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
بخدا خواستم بهت بگم آوینا خوشگله من خیلی وقته رستارو انتخاب‌کردم وگرنه آوینا میزاشتم منو چی میگی ۲ ...

دخترعمه ام رستا داره. آذر پارسال دنیا اومد

خوشبحالت ک میتونی تصمیم بگیری. مبارکه🌸

دنبال اسمی هستم ک علاوه بر خوش آوا بودن، معنی قشنگی ام داشته باشه و فارسی باشه. جدا آوینا قشنگه؟ همش میترسم پشیمون بشم..

من اسم خودمو دوس دارم. حس میکنم هیج وقت قدیمی نمیشه اما میترسم این اسم زود قدیمی بشه!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عزیزم من تاحاملع شدم همون ماه سینه هام خیلی درد میکرد علائم بارداریه ی بی بی بزن گلم ان شالله که نین ...

عزیز ببخشید من هر ماه ورم میکرد سینه م و دردناک بود دوهفته قبل پریودم این ماه هیچ دردی نداره و در طول ماه برخلاف ماه های قبل ترشح ابکبگی زیاد داشتم..امروز ۳۲ روزه و امید ندارم  چون همه میگن سینه هاسون درد ناک میسه از من بر عکس ماه های دیگه این ماه هیچ

اول که چه دل گنده هستی که بیبی چک نزدی دوم اینکه منم برا بارداریام اولین علامتم مث شما بودم نوک سین ...

عزیز ببخشید من هر ماه ورم میکرد سینه م و دردناک بود دوهفته قبل پریودم این ماه هیچ دردی نداره و در طول ماه برخلاف ماه های قبل ترشح ابکبگی زیاد داشتم..امروز ۳۲ روزه و امید ندارم  چون همه میگن سینه هاسون درد ناک میسه از من بر عکس ماه های دیگه این ماه هیچ

عزیز ببخشید من هر ماه ورم میکرد سینه م و دردناک بود دوهفته قبل پریودم این ماه هیچ دردی نداره و در طو ...

عزیزم ان شالللاه ب امیدخدا ک خودشه و ربطی نداره گلم همه علائماشون شبیه به هم نیست ایندفعه فرق داره پس شاید نی نی داشته باشی ب امیدخدا همه ی جورنیستن نازم نگران نباش

عزیزم ان شالللاه ب امیدخدا ک خودشه و ربطی نداره گلم همه علائماشون شبیه به هم نیست ایندفعه فرق داره پ ...

هر ماه ۲۸ یا ۲۹ روزه بودم

یعنی باید چهاردهم یا پانزدهم میشدم

نشدم

هفدهم تاریخ ماه قبله امروز که شده ۳۲ روز

امروز ۳۲ روزه و موعدمه..بی بی مشخص میکنه؟

من ی روز قبل موعدم زدم عزیزم ومثبت شد ان شالله براشمام مثبت شه اما ممکنه الان نشون نده چندروز دیگ نشون بده اگ‌منفی بود هم ناامید نشو اگ مثبت شد ب امیدخدا منوهم خبرکن 😍😍

دخترعمه ام رستا داره. آذر پارسال دنیا اومد خوشبحالت ک میتونی تصمیم بگیری. مبارکه🌸 دنبال اسمی هستم ...

ممنون عزیزم

آوینا خیلی خوش آواست مطمئن باش پشیمون نمیشی 

ببین هرکسی هم ازت پرسید چی میزاری بگو انتخاب نکردم مردم خیلی نظرای چرت میدن

مهم اینه خودت بپسندی و زیبا باشه