2777
2789
عنوان

کسی با بچه کربلا رفته؟؟؟

256 بازدید | 26 پست

میشه بابچه یسال نیمه رف کربلا؟کسی رفته بهم بگه چجوره؟؟

چه چیزایی باید برداشت؟,هم لباس واس خودتون هم لوازم بچه؟؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه کوچیک هست اونجا امکانات پزشکی و بهداشتی کم من پسذم ۸ساله هست میترسم ببرمش

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

انشاءالله اگر قسمت بشه امسال بریم، همراه با خانواده ای میریم که سه فرزند دارن. کوچکترین فرزندشون هم ۹ ماهشه

لباس ، حوله، جوراب، شامپو ، برای اطمینان چند تا کنسرو،پول،دستمال کاغذی ، مهر،نخ و سوزن، دمپایی،ناخن گیر

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!

با بچه 4 ساله رفتم. 

اونجا بچه های چند روزه هم میبینی. 

یه کم سختی داره ولی لذت بخش

هیچ سفری مثل سفر اربعین نیست

حیف امسال قسمتم نمیشه

رفتی التماس دعا 

سعی کن خیلی لباس برنداری، خوراکی (پسته، بادام، انجیر خشک،..) بردار

یه دونه ملحفه برا انداختن رو تشکا

انشاءالله اگر قسمت بشه امسال بریم، همراه با خانواده ای میریم که سه فرزند دارن. کوچکترین فرزندشون هم ...

خیلی ممنونم 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

من بچم سه سالش بود رفتم. 

خیلی سخته 

اگه میتونی صبر کن بزرگ شد برید 

منم اون موقع پشیمون شدم که کاش صبر میکردم و الان میرفتیم هر چقدر بزرگتر باشه راحت تره. 

اونجا دکتر و دارو به راحتی گیر نمیاد و بهداشت خیلی ضعیفه 

احتمال مریض شدنه بچه خیلی زیاده 

اما اگه میخوای بری حتما با خودت داروهای تب بر و چرک خشک کن ببر در صورت تب یا گوش و گلو درد بهش بده 

لباس به اندازه کافی ظرف و ظروف شخصی 

ماسک و الکل یه چتر کوچک رنگی به عنوان سایه بان 

پتو بالش شخصی 

التماس دعا 

اگه رفتی تو حرم آقا برای بچه منم دعا کن بگو شفای زائر کوچولوت رو بده تا دوباره بیاد زیارتت ❤️

با بچه 4 ساله رفتم.  اونجا بچه های چند روزه هم میبینی.  یه کم سختی داره ولی لذت بخش هیچ ...

چه خوب . منم تنهام با بچه ۴ ساله میخوام برم کسیو ندارم.تنهایی میشه رفت بنظرت ؟ خوبه؟

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏
با بچه 4 ساله رفتم.  اونجا بچه های چند روزه هم میبینی.  یه کم سختی داره ولی لذت بخش هیچ ...

قربونت

احتمالا همکارهمسرم گفته بیاید باماشین ماتامهران بریم

اگر بشه قسمتم و برم

اونجا قول میگیرم ماشین بخرم سال دیگه مامانمینارن ببربم

خیلی دلش میخاد اربعین بره

اگر قسمتم بشه ازش خجالت میکشم برم

چه خوب . منم تنهام با بچه ۴ ساله میخوام برم کسیو ندارم.تنهایی میشه رفت بنظرت ؟ خوبه؟

کمک باشه راحتی

تنها ریسکع 

ان شاء الله قسمتت بشه. 

به نظرم تنها نرو، حتما با یکی باهم باشید، نمیگم حتما مرد

ولی حتما با یکی باش. 

ما دوتا خانواده بودیم، خوب بود