2777
2789
عنوان

یک اشتباه و معلوم نیست چقدر تاوان؟!

312 بازدید | 21 پست

سلام به همه 

بدجوری حالم بده و دارم دیوونه میشم! 

خیلی وقته درگیر ناباروری و حرف های مفت بقیه ام 

بالاخره با کلی زحمت تونستم برای ای وی اف همه رو راضی کنم و الان ب مرحله ی انتقال رسیدم ! 

فردا انتقال دارم و تازه فهمیدم یکی از داروها رو به جای 8ساعت یکبار  فقط شبی یکبار استفاده کردم 

اسمش فرنوژست هست اگه کسی اطلاعی داره اوج وخامت رو بهم بگه ! 

الان انگار فقط دنبال یک دلگرمی کوچیک هستم

با دکترت درمیان بذار که اگه موردی داره دیرتر بری برای انتقال

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

حالا استرس نداشته باش توکل کن به خدا به حق همین روز سال دیگه بچتو بغل میکنی امام حسین قسم بده لباس علی اصعر نذرکن بده جاهایی که سال دیگه شیرخوارگانه مثلا 14تا

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما تجربشو نداریم بهتره با یه متخصص یا حداقل یه ماما مشورت کنی...فردا هم این مورد را به دکترت بگو چون داری هزینه می کنی پولت حروم نشه نهایتش یکماه دیرتر اقدام می کنی

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

نگران نباش عزیزم با دکتر مطرح کن نهایتا انتقال رو دیرتر انجام میدن فریز میکنن جنین رو تا زمان انتقال امیدوارم یه دو قلوی خوشگل قسمتت بشه یه نذری هم بکن ان شا الله اوکی میشه خیالت راحت

نگران نباش عزیزم با دکتر مطرح کن نهایتا انتقال رو دیرتر انجام میدن فریز میکنن جنین رو تا زمان انتقال ...

امیدوارم ولی اگر بهشون خبر ندم نمی‌دونن و جنین رو در میارن از فریز

عزیزم نگران نباش قبل انتقال کلی ازمایش و بررسی انجام میدن ببینم کیفیت خوب نیست خودشون میگن اینهمه استرس برات سم هست توکلت بر خدا باشه ان شالله خدا بهت اولاد سالم و صالح عطا کنه

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو