2777
2789

جدیدا ینی چند وقتیه هی از زن دوم حرف میزنه زن صیغه ای یا میگه فلانی فلان کار کرده من اوایل محل نمیدادم سرشو با بچم گرم میکردم یا بحث دیگه ایی مینداختم وسط

دیشب میگفت آره ما جوون بودیم تو دسته ها خاطر خواه زیاد داشتیم گفتم حیف ما چون فقط برا عزای امام میرفتیم به بقیه چیزا هم کار نداشتیم هم مامان خدا بیامرزم خیلی رو این مسائل حساس بود دعوامون می‌کرد هم امام حرمت دارن 

دم صبح نمیدونم چرا سرش تو گوشی بود گفتم با کی چت میکنی گفت برادرم بچه هم بینمون بود نشد ببینم واقعا برادرشه یا نه

یکماه پیشم تلشو هک کردم چیزی ندیدم پاک کردم از پنج صب تا الان استرس کشتتم که چی داره میکنه

اینم بگم بیشتر تماس تصویری داریم از سرکارش که هست یا داره میاد نه زود میره نه دیر میاد 

بنظرتون من حساس شدم ؟

سرم درد میکنه بس که فکر کردم به این چند سال 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این حرفا اره زیر سرش داره بلند میشه حواست باشه

دلمو خون کرده بخدا خیلی باهاش راه اومدم نمیدونم از چی ناراحته 

چی کار کنم 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

بخدا تو هیچی کم نمیزارم نمیدونم این حرفاش ینی چی

انقد رفتارامو چک کردم حالم بد شده

ته دلم آشوب شده