2789

دلم خیلی پره خیلی ناراحتم الان سریع میگم جریان چیه 

من ۱ ماه پیش طلاقمو گرفتم از اون روز هر شب و هر روز شوهر سابقم زنگ میزنه و میگه بیام خواستگاری دوباره یا بیا ی جا ببینمت‌ 

توی ۴ ۵ سالگی که زندگی می‌کردیم چند نفری بودن‌ ی سره برای من خبر میاوردن و یکیشونم‌ ی فیلم از شوهرم که با دوست دخترش تو پارتی بود اورد حالا بعد چند روز که هی زنگ میزنه امشب بالاخره جوابشو دادم گفتم چکار داری و اینا یهو گفت تو نگفتی کیا خبر میارن و ....

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هستید بگم بقیشو‌ ؟؟؟

لطفا وقتی تموم شد بهم کمک کنید بگید کارم بد بوده راهنماییم‌ کنید

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

بعد منکه زنش بودم‌ اینم خیلی بددل ردی غیرت خودش پا‌ نزاشت برگشت گفت پس دوستای مادرت توی اون پارتی بودن و فیلم برای مادرت آوردن ینی مادرت دور از جون مادرم خرابه...

منم اتیش گرفتم اینقدر حالم بد شد 

بمیرم برای مامانم نشسته بود داشت گوش میداد یهو اینو شنید داغون شد 😔😔😔😭😭😭

من که رفتم انشالله خدا کمکت کنه

گذاشتم‌ بیا اجی

بعد منکه زنش بودم‌ اینم خیلی بددل ردی غیرت خودش پا‌ نزاشت برگشت گفت پس دوستای مادرت توی اون پارتی بو ...

بگو نه رفیقای مامانت وخوتهر برادر ناتنیت اورد 

ایول خوب سوخته 

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن

بعد منم دلم اتیش گرفت از اینکه همچین تهمتی توی این شب به خانوادم‌ زد با خودم گفتم من بخاطر اینکه خانواده اون به جون هم نیوفتن اینطوری دهن بستم و هیچی از کاراشونو‌ نمیگم بعد اینا دارن خانواده بیگناه من و اینجوری خراب میکنن