2777
2789

تنها چیزی که خوشحالم می کنه طلاقه. تصمیم جدیه. حس می کنم بعد از طلاق رو به راه میشم. دارم تو این زندون می پوسم اما دیگه بسمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ضربه نمی خورن با جنگ و دعوا و بی محبتی و ی بابای قمارباز

اگه میتونی از نظر مالی ،بهترین کار جداییه چون مرد بیشور وبد همون نباشه بهتره تا الگوی بد برای بچه ها،شوهر هرزه ی من با دوستاش رفته هنوز نیومده دیگه امشب نمیاد خونه ،کار همیشگیشه رفیق بازی وکتک وبیشعوری

ی مدت اینجوری فکر می کردم ولی می خوام قوی باشم اینجوری زندگی کردن عزتی نداره همش ذلته

من چند ماه رفتم ولی کار پیدا نشد وخونوادمم پشتم نیست تو بگو چکار کنم تا منم برم نمونم بحث قوی بودن نیست ،جامعمه ما اینجوری شده واقعیته کار یا نیست یا کارهایی هست که ماهی دو میلیون میدن که کرایه خونم در نمیاد اونم باید تا دیر وقت سر کار باشی

اگه میتونی از نظر مالی ،بهترین کار جداییه چون مرد بیشور وبد همون نباشه بهتره تا الگوی بد برای بچه ها ...

۱۲ سال زندگی مشترک. به خاطر بچه ۵ ساله دارم بی شعوریاشو تحمل می کنم ولی تحمل من فایده ای نداشت و نداره جز ذره ذره آب شدنم

۱۲ سال زندگی مشترک. به خاطر بچه ۵ ساله دارم بی شعوریاشو تحمل می کنم ولی تحمل من فایده ای نداشت و ندا ...

نه درست نمیشن من ۲۰ساله همینه وضعم همیشه تنهام  وقتاییم‌که هست همون نباشه بهتره

من چند ماه رفتم ولی کار پیدا نشد وخونوادمم پشتم نیست تو بگو چکار کنم تا منم برم نمونم بحث قوی بودن ن ...

ی حرفه یاد بگیر. من ی پس اندازی دارم ی وامم میزارم روش ی بوتیک باز می کنم. نفقه هم میده. اینجوری میگذرونم. همین که شیو صبح کنم کافیه. کمیته امداذم هست واسه کمک